merve boluğur’un evlenme ve düğün olayı tatsız bir parodi gibi değil mi? şu hamileyim diyen oğlan gibi veya enes batur gibi?

inandırıcı gelmiyor pr mı desem ne desem bilemedim. sizce?

1. Evet ben de çok mutlu olmasını dilerim. Ama sürecin bu kadar hızlı olması, kocam da kocam diye tutturmalar, tiktokta boy göstermeler falan biraz sahte ve parodi gibi geldi.

2 ekim 2022 18:52

2. Kocam kocam erkeeekkk arıyorum kumral adam gibi adam erkeeekkk gibi davran adamcık erkek diye diye gezdiği için evlendi de kurtulduk şunun saçma sapan açıklamalarından diyorum.

2 ekim 2022 20:17

3. gelinliği de aşırı arabesk bir de çok güzel falan yazmışlar

2 ekim 2022 20:35

4. Bu arada adam dj kendisiyle merve albüm (?) Üzerinde çalışırken tanıştılar.

3 ekim 2022 02:41

5. Tam da söylediğin gibi ss parodi gibi bir pr düğünü. Bir de insanlar umarım bu sefer mutlu olur diyor. İş için tanısilan bir dj, bir ay sonra ilişki başlıyor hemen sonra evlilik teklifi tik tok yayınları ve düğün... böyle bir hikayeden mutluluk bekleyen biri peri masallarının da gerçek olduğunu inanıyordur. Damat düğünde asla baş rol olamayacak başarısız bir figüran gibi, mervenin gelinliği Bulgar düğünlerinde giyilen kostümümsü şeylere benziyor.

3 ekim 2022 05:48

6. damat nikah masasında mervenin elinden mikrofonu almaya çalışıyor

3 ekim 2022 09:16

7. A10 sanki damat Merve'ye tahammül etmeye çalışıyor gibi geliyor bana her seferinde

3 ekim 2022 09:18

8. gelinliğin göğüs kesimini görünce haç falan aradım boynunda, tudor kraliçesi gibi mübarek çok üzel olmuş njdfnjfdnjf normalde taşlı tuşlu işlemeli gelinlik sevmem ama bunu beğendim.

3 ekim 2022 12:25