mesaj atan eski sevgilime intikam?

merhaba süslüler. başlıkta az çok anlattım ama tekrar özetleyeyim. 4 sene önce bana kan kusturup en sonunda suçsuz yere beni terk eden aşağılık kompleksli, burnu havada eski sevgilim instagramdan naber nasılsın diye mesaj atmış.. arada önerilenlerde çıkıyordu, görüyordum profilini, biz ayrıldıktan aylar sonra ben sevgili yaptım ( hatta hala aynı kişiyle beraberiz ) profilinde gördüğüm kadarıyla ( tarih koymuş biosuna ve sevgilisinin baş harfi vardı diye hatırlıyorum ) bizden sonra bu da bi kızla çıkımaya başlamış. senelerdir konuşmadık etmedik ikimiz de aynı kişiyle devam ettik. derken bugünkü mesajını gördüm ve biosundan kızın adını beraber fotolarını falan sildiğini fark ettim. öyle bir cevap vermek istiyorum ki o pis egosunu ona yedireyim. cevap verme, engelle, görüldü yap geç de diyebilirsiniz bunlar zaten aklımda. onun dışında sizce ne desem çok rahatsız olur. güzel fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar şimdiden teşekkürler 😅

1. Seni takip ediyorsa ya da hesabın açıksa görüldü yapıp birkaç saat sonra sevgilinle fotoğrafını paylaş bence

11 nisan 2018 19:41

2. ne cevap verirsen ver o da geri cevap vericek sana.. belki sinirlendirecek sonra sen tekrar yazıcaksın falan filan derken elindeki sevgilinden olma.. bence görüldü yap geç en güzel cevap :)

11 nisan 2018 20:05

3. Öncelikle herkese çok teşekkürler.. hesabım kapalı, açık olsa zaten sevgilimle fotomu görürdü yazmaya cesaret edemezdi bence :D görüldü yaptıktan sonra profil fotosunu değiştirmek mantıklı, bu vardı zaten aklımda.. onun dışında 4 sene önce ayrıldığımız zaman aradan 2 ay geçmişti dogum gununu kutlamak için ben bu karaktersizi aramıştım açınca bana kimsiniz tanıyamadım demişti skfjsjsj o yüzden tanıyamadım yazmak mantıklı ama devamında gelecek cevap sıkıntılı olabilir.. yani kuş beyniyle bana cevap verip laf çaktığını sanabilir... ama intikamlı bir cevap yazarsam zaten direk engellerim bana geri cevap veremez :D

11 nisan 2018 20:16

4. 6. Anonim sonrasında ne oldu peki

11 nisan 2018 20:16

5. Bence sevgilinizle böyle bira içerken bi foto varsa yani sadece tabakların alkolün gözüktüğü, iyi ya erkek arkadaşımla öyle içmeye çıktık diyip atın :d ama asla sen? diye sormayın kskfkskf ya da aaaay sen misin tanıyamadım nerdeyse :d valla iyiyim de erkek arkadaşım biraz kıskanç aramızı senin için bozmak istemem engellesem sorun olmaz herhalde görüşürüz diyin:D

11 nisan 2018 21:18

6. Bence hiç öyle cevaplar verme süslü ya tanıyamadım sevgilimle şunu yapıyoruz falan ezikçe geliyor bana ne yalan söyleyeyim. Görüldü yap geç en çok o koyuyor

11 nisan 2018 21:39

7. Tanıyamadım yazıp engellemem saçma olur, engellemezsem de abuk subuk bir cevap gelebilir. Galiba profil fotomu değiştirip görüldü yapıcam. Zaten güzel çıktıgım bir fotom vardı ama daha yakından gözüktüğüm güzel çıktığım başka bir fotomu koycam... kendi çirkin tipine bakıp ağlar umarım.........

11 nisan 2018 21:57

8. ben olsam gülerken gözünden yaş gelen emojiyi koyup yanına hayır yazar atarım süslücüm illa bir cevap atmak istiyorsanız, yoksa görüldü yapıp bırakmak da olur ama bu sefer de sevgilisi var ondan yazmadı diye düşünebilir.

Bence ilk yöntem daha gurur kırıcı

11 nisan 2018 22:14

9. Kızlar görüldü yaptım fotomu değiştirdim 1 saat sonra yeniden mesaj attı  “Ne zamandır yazacaktım ama cesaret edemedim konuşmak istiyorum seninle “ yazmış.. ne yapayım

11 nisan 2018 23:02

10. Ay süslüm boş kaldığı için yazmış işte sevgilin olduğunu ve konuşmak istemediğini yanlış geldiğini falan yaz mesafeli şekilde bence. İntikam almak istemeni anlıyorum ama değmez cidden sevgilini de düşün :(

11 nisan 2018 23:29