mesaj atmamak için kendimi tutmam sürekli özlemem?birini nasıl unutuyorsunuz?

birkaç gün önce ayrıldık,ayrıldı doğrusu. mesaj atamam gururum var zaten o bitirdi ne diyeceğim ki ama 3 yıllık ilişki o kadar alışmışım ki kafamı dağıtmak için bir şeyler yapıyorum gene aklımda. yatağa giriyorum girer girmez gene aklımda. wp da sürekli çevrimiçi hallerine bakıyorum giriyor 3 dakika kalıp geri çıkıyor bu denli ezberledim numaramı silmemiş durum atmıştım (acıklı vs bir şey değil) bakmış mesela.çok özlüyorum numarasını silmek istiyorum ama sanki böyle beni arada görünce durumda vs hatırlatırım birini bulamaz demek istemiyorum nasıl desem aklına gelirim yer ederim falan diyorum.bu düşüncem aptalca mı? of süslüler içimdeki bu his nasıl geçer? yemek bile adam akıllı yemiyorum günlerdir iştahım yok .nereden başlamam gerek bilmiyorum birini unutmak için önerileriniz var mı?unutmak istiyor muyum onuda bilmiyorum ki sadece onunla hala aptal gibi konuşmak istiyorum arasın sorsun istiyorum ya içimi döktüm kusura bakmayın :(

1. A1 anlamadım ne ablası?

1 ekim 2021 12:02

2. süslüm öncelikle seni çok çok iyi anladığımı ve aynı şeyleri yaşamış olduğumu bilmeni istiyorum. 4 yıllık ilişkim bittiğinde yürüyen bir cenaze gibiydim. o bitirmişti ve başka bir kızla birlikteydi. asla aramadım sormadım, senin yaptığını yapmamak için zorladım kendimi girip çıkıp bakmadım. sadece çok güzel olan anılarımızı ara ara hatırlayıp gülümsemeye devam ettim. ama hep dedim ki daha iyisini yaşayacaksın. daha çok aşık olduğun bir insan girecek hayatına. canım istemese bile makyajımı yapıp çıktım, süslendim, gezdim. zorladım kendimi. şimdi başka bir ilişkim var, ara ara şiddetli kavga edip ayrılıyoruz. ben o ayrıldığımızda sadece diyorum ki değerse eğer, tekrar görüşmek isterse arar. girip çıkıp bakmak, kontrol etmek sadece seni tüketir. biliyorum merak ediyorsun. ama emin ol ne yaşarsanız yaşayın tekrar bir şeyler olsun isteyen insan arıyor. yanına geliyor, özür diliyor. hala bir şeylerin bitmediğini barışabileceğinizi düşünüyorsan konuş onunla. içinde bir şeyler kalırsa bitiremezsin. ama emin ol o da istese sana her zaman ulaşabilir. bunu yapmıyorsa istemiyordur. kendini yıpratma ve atlatmak için zamanın olduğunu bil. hayatından birini çıkarmak zor bir şey

1 ekim 2021 12:21

3. Bi süre hikaye vs atma meraklanır belki

1 ekim 2021 12:53

4. Ne demiş sezen Aksu; zaman sadece birazcık zaman.

Ss zamanla geçecek ve karşına çook daha seveceğin biri çıkacak. Kendimi ne kadar üzmüşüm diyeceksin ama bunun da yaşaman gereken bir tecrübe olduğunu da bileceksin.

Bende 2 yıllık sevgilimden ayrıldım günlerce uluya uluya ağladım evde afedersin. Unutulmuyor ama mutlaka geçiyor acısı. Şimdi sevgilimle çok mutluyum sende de öyle olacak.

Ama sadece biraz zaman süslüm.

1 ekim 2021 13:55