mesajlara bakmaya tenezzül etmeyen arkadaş sorunu ?

selam süslüler, whatsappta mesajlarınızı takmayan, bazen görüldü atan bazen de online olduğu halde mesajı acmaya bile tenezzül etmeyen arkadaslariniza karsi tavir aliyor musunuz? bir de instagramda, twitterda falan aktif olduklarını, story attıģını gorunce iyice kırılıyorum. ben yazdığımda umursamıyor kendisi konuşmak dertleşmek istediğinde anında cevap bekliyor, sizce ne yapmalı

1. anonim1 +1 aynen katılıyorum

12 ekim 2019 15:20

2. O an uygun olmayabilir sonra dönüş yapıyorsa bana normal geliyor. Dönüş yoksa başka bir konu.

12 ekim 2019 15:26

3. Ayy benim de var böyle bir arkadaşım. Ne zaman arasam açmaz onlinedır ama mesajlarıma cevap vermez saatlerce sonra cevap verir. Öyle biri olduğunu anladıktan sonra ben de ona karşı tavır aldım o bana nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranmaya başladım aradı açmadım müsait değilim bile demedim çünkü o bana asla bir gerekçe sunmuyordu. Zamanla da aramız açıldı çünkü ben aramasam asla aramaz yazmaz. 3 günlük dünyada böyle insanlarla ömür geçmez geçmemeli zaten. Sırf bu yüzden arkadaş çevremi nerdeyse sıfıra indirdim sıfır beklenti çok mutluluk

12 ekim 2019 15:27

4. (yazar: @ailurophile) süslü örnek vericek olursam görüldü atıyor, saatler/günler sonra hic görüldü atmamış gibi, kusura bakma falan demeden başka bir konu açıyor

12 ekim 2019 15:29

5. benim kuzenim var süslü. daha da beter. bazen bi şey anlatmak istiyorum ya da bir soru soruyorum. iki ay yazmayıp sonra gevşek gevşek "naaaaber" yazdığı çok olmuştur. normalde de başkasıyla filan konuşuyorsa o anda asla açıp mesajıma bakmıyor. bana karşı genel tavrı bu iken ben yıllarca idare ettim yaşı büyük tarafım, aman olgun olayım dedim. en son eeeehh .ikerler deyip bu şikayetimi dile getiren ters bi mesaj yazdım yine bir naaaaaber vakasının üstüne. ne cevap yazdı ne aradı sordu. tavsiye ederim. çünkü zaten dosy degil o insan size bencilin teki.

12 ekim 2019 15:50

6. Neredeyse tüm arkadaşlarım böyle olduğundan takmıyorum fazla, ruh halime göre bazen yazıyorum bazen yazmıyorum. Bi gruba en son perşembe günü yazdım mesela buluşalım mı napıyosunuz diye 3 gündür daha şu gün boşum isterseniz buluşalım diyen yok. Gene tavır almıyorum onlar bana yapsa ben bu şekilde davranmam ama beni pek incitmiyor açıkcası, bunu yapan insanlar sadece boş vaktimi dolduran insanlar benim gözümde, öyle duygusal özel bir paylaşım yapmam hiçbiriyle çünkü haketmiyorlar.

12 ekim 2019 16:45