metal konseri için kıyafet önerisi ?

herkese iyi akşamlar. umarım iyisinizdir. gelecek ay başı megadeth & lamb of god konserine gitme ihtimalim var. ne giyeceğimi hiç bilmiyorum. zaten gardrobum neredeyse boş bu mevsim için. o yüzden alışveriş yapacağım. boyum 162. hafif göbek dışında problemim yok sanıyorum her türlü kıyafeti taşıyabilirim boyuma uyduğu sürece. tabii tercihim göbek saklayan şeyler olur. göbeği açık ya da mini giyinip rahatsız olmak istemiyorum. açıkçası gönlüm elbiseden yana. sizin böyle bir planınız olsa ne giyerdiniz? konser kapalı alanda olacak. ayakkabıdan kıyafete önerilerinizi duymak isterim. teşekkürler.

1. Etek ve crop top istemiyorsun, o zaman bence elbise giy ya rahat edeceğin bi şey olur. Ben olsam muhtemelen pantolon ve üstüne bi bluz giyerdim.

Konser nerede:( benim yerime de eğlen dave'e selamlarımı ilet

21 nisan 2022 22:13

2. Ayakta olunacak bir konserde elbise giymek hic iyi bir fikir degil bence. Daha rahat edecegin bir sey giy

21 nisan 2022 22:15

3. Dur kız kendimi gidiyomuşum gibi hayal ediyim ahajs. Gümüş halka küpeler, saçlarımı doğal dalgalı yapardım köpükle falan. Nisan ayı, kapalı mekan ama belki rahat edeceğim bir postal giyerdim elbise giyseydim.

21 nisan 2022 22:16

4. Yani eteğe tamamen kapalı değilim aslında file çorap ya da farklı model gotik bir çorap bulabilirim ama etekler hep cropla güzel olur gibi geliyor. Bilemedim pinterestte de hep kot şort giymişler.

Konser Nashville'de süslü

21 nisan 2022 22:16

5. Konser alanıyla alakalı şunu ekleyeyim. Bileti iş yerim verecek ve stadyumda iş yerime ait bir oda var bu tür etkinliklerde hep bedava bilet veriyorlar bize. Alanı yukardan gören 15 20 kişilik, tuvaleti minibarı olan küçük bir alan. Eğer bunda da o odada olursam istediğim gibi oturabileceğim. Hokey maçlarında ordan veriyorlardı ama konserleri bilemiyorum tabii.

21 nisan 2022 22:20

6. Tarzın normalde gothic mi? Değilse kasma bence ya rahat edeceğin şeyler giy. Kot şort üstüne güzel dökümlü satenimsi bi gömlek giyebilirsin siyah. Veya rahat edeceğin bir jean pantolon, üstüne yine güzel bi bluz veya oversize bir tshirt giyersin önünü pantolonun içine sokarsın. Altına da artık nashville deki hava durumuna uygun bir ayakkabı seçersin.

Ay en son 2008de metallica konserine gitmiştim çok kıskandım umarım eğlenirsin ajskd😈

21 nisan 2022 22:20

7. (link: https://www.dsw.com/en/us/product/steve-madden-glori-motorcycle-bootie/503459?activeColor=001&cm_mmc=CSE-_-GPS-_-G_Shopping_Boots+%26+Booties-_-New_Boots+%26+Booties&cadevice=m&gclid=Cj0KCQjwgYSTBhDKARIsAB8Kukupl7lTTFNKaDzbw84L4PkcWDF959Tnokxpx8p1CfGZzD83mQ_wy2saAui_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Tam olarak aynısı olmasa da buna benzer bir botum var)

Bir de siyah cat botlarım var.

21 nisan 2022 22:23

8. Çok teşekkür ederim ❤️

İçimdeki prenses dürtmezse Çoğunlukla siyah giyiniyorum. Gotik diyemem ama siyah eyeliner, siyah kıyafet ve botlar işte.

21 nisan 2022 22:25

9. Kendini nasıl rahat hissedeceksen ona göre giyin bence ya benim tipimi gören arabada tornado of souls dinlediğime inanmaz ahskdk ama tabi ortama da uygun giyinmek lazım. Jean şort, pantolon giyebilirsin üstne de ona uygun bi şeyler. Çok canlı renklere gitmeden, gri, siyah tercih edebilirsin.

21 nisan 2022 22:33

10. Teşekkürler öneriler için. Ben biraz amazonda kaybolayım :(