midede sesli hareketlilik mide bulantısı ve afedersiniz kokulu gaz çıkarmak üşütme belirtisi midir?

bir de ne yapsam iyi gelir duzelirim susluler?öğrenci evindeyim:(

1. hazımsızlık, üşütme belki yediğiniz bir şeyden zehirlenmiş bile olabilirsiniz. en iyisi bir doktora gitmek.

28 mayıs 2018 23:59

2. Değişik bir şey yedin mi süslü 🤔

29 mayıs 2018 00:01

3. Aynen süslüm.. kıyamam size geçmiş olsun. Karnınıza sıcak su torbası koyun ya da bi havluyu ütüleyip karnınıza bastırın. Sıcaklığı gidince yeniden ütü yapın..

29 mayıs 2018 00:07

4. SoN zamanlarda hep dışardan yiyorum kütüphaneye gittiğim için:( tavuk, sandviç vs yiyorum değişik bir şey aklıma gelmedi bir de cumartesi günü fesleğenli tavuklu hamburgerimsi bir şey yemis tim tadı çok kötü gelmişti pişmemiş gibiydi acaba o mu bi şey yaptı :(

29 mayıs 2018 00:07

5. Bugün oglene dogru çıktım süslü büyük tuvalete. İshale yakın bir seydi:(

29 mayıs 2018 00:08

6. Sindirim problemine benziyor aslında

29 mayıs 2018 00:09

7. Pinkdore mayamia çok teşekkürler ♡ anonim susluler siz de çok sağolun ♡

29 mayıs 2018 00:11

8. doğrudan karnına değil ama bir beze ya da havluya sarılı şekilde ayaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsiniz epey rahatlatır.

29 mayıs 2018 00:12

9. Kokulu gaz derken gegirmekse mideni usutmussun suslucum nane limon ic ve karnini sicak tut gecmis olsun 🧡

29 mayıs 2018 00:22

10. Kusmuyorsanız zehirlenmemişsinizdir. Eğer kusarsanız doktora gidin. Değilse üşütmüşsünüzdür. Dediğimi yapın :(

29 mayıs 2018 01:02