milyoner aşırı zengin erkekler nasıl tavlanır?

böyle bir erkeği kendimize nasıl aşık ederiz sizce

1. Aman ava giderken avlanmayın asdggg. Ya o belgesel nasıl ama. Cast çalışması olduğu çok belli fakat gerçeğe yakın. Simon paralarını aldı sadece başka işlerdede kullanabilirsin yani farklı senaryolar olabilir. Para kaybı yine en iyisi.

6 şubat 2022 23:02

2. Aşık etmektense bulması daha zor süslüm

6 şubat 2022 23:22

3. a4 cast çalışması diyerek ne demek istedin. ben bayağı inanarak izledim olayları, yani yaşanan durumları anlatmak için oyuncular da vardı ama olay gerçekti...

6 şubat 2022 23:23

4. Ano2 aynen benim ek olarak ezgide geldi asdggg.

Durum şöyle hepsi oyuncu. Böyle olaylar olması muhtemel şeyler. Örnek hikayede dönen paralarla simonun hayatı çok tutmuyor.

Yani adamın çıkıp tekrar zengin olması filan çok saçma bu adama fikir için kim 130 dolar verir. Ben kadınlar av giderken avlanmayın demek için yapılmış. Var bunlar müge anlıda. Yok çay içişinr aşık oldum diyo abla asdfgg.

Heee aynen aynen. Kadın mağduru oynuyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Başkası olsa o parayı verirler mi? Adam bunlara 20 bin harcayıp 250 bin kaptı.

7 şubat 2022 01:19

5. ekşide biri (link: https://eksisozluk.com/entry/133370478 böyle) bir teori uydurmuş. bana da bu mantıklı geldi

7 şubat 2022 01:28

6. Milyoner erkekler de salak değil süslü. Adam birine aşık olacaksa kendi çevresinden birine aşık olur. Dizilerde izliyorsunuz ya da eskort hesaplarda görüyorsunuz hayal alemine dalıyorsunuz ya.

7 şubat 2022 05:24

7. Sen tavlasan bile annesi babasi servet avcisina kaptirir mi oglunu xd

7 şubat 2022 12:36

8. Kank zaten bunu sözlüktekiler bilse hepsi milyonerlerle beraber olur değil mi buraya girip trendyol linki mi paylaşırlar

7 şubat 2022 18:51

9. Benim bi tanıdığım var. Kız avukat ve doktor avcısı resmen. Tinder ve insta sayfaları takipliyor. Sürekli sağlık ya da hukuk sayfalarında. İnstada sürekli şuh pozlar dekoltoler memesinin ucunu görmedim sadece. Evet sevgilileri oldu doktor avukat ama sonu gelmedi. 'Kullanıp' attılar deyimi cuk oturuyor. Ama kız o kadar iğrenç bi zihniyette ki resmen avcı her yerde av peşinde çok rahatsız edici.

Sosyal medyadan düşenlerden asla adam olmaz. Kızı gruba çağıran vardı çüş yani ve kız o kadar inanmış ki bunu yaparsam erkilenir ve benimle evlenir diyordu.

Ben ismini vermek istediğim bir varisle tanıştım şans eseri. Çok zengin bir mekana gitmiştik salaş roof restaurant şeklinde. Ben aşırı korktum adamın gücünden bişey olmadı üsteledi ama cık.

Yani mekanda tanışmak fav

7 şubat 2022 22:41