yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    mina ceranın yeni yaşadığı evi gördünüz mü.ben son bıraktığımda trendhunterda zara kombinlerinpaylaşıyodu?

    nerde hata yapıyoruz ya üç beş yıl önce kanal,hesap açmadığımız için mi yoksa okuyup kendimizi geliştirelim diye yıllarımızı heba ettiğimiz için mi hata yaptık

    1. çok hırslı bir kız o bu işe baya mesai harcıyor. bi de aileden zengin gibi gelior bana. yalnız yeni evini görmedim tr de mi? bu işe üç beş yıl önce başlamaya, kendini geliştirmekten okula gitmekten ödün vermeye gerek yok ki. hatta artık her şey o kadar hızlı ilerliyor ki eski başlayanlar dez avatajlı duruma düşüyor. moda kıyafetler içerikler insanlar fenomenler inanılmaz hızlı bir şekilde tüketiliyor. bugün de başlasan bu işe kendi gelişimine yaptığın yatırımı eğitimini sosyal medyada da kullanabilirsin ve eğer şansın yaver giderse büyük paralar kazanabilirsin. şu martı ile eşarbını yan bağlama videosunu çeken çocuk fenomen olmuş. geçen instasına baktım direk link vermeye başlamış bile. böyle bir video ile çıkış yakalayıp devamını da getirebilirsen neden olmasın. illa kamera önünde olmaya da gerek yok. daire kanalının sahibi reklamcı karı koca digital içerik üretiyorlar aldıkları eğitimi birikimi bir youtube kanalına içerik hazırlamak için kullanıyorlar. ve daire kanalı kadar çok reklam başka bir kanala da rastlamadım ben tüm videolarında büyük firmların reklamları var. atik ailesi youtube kanalı kampçılık ile ilgili içerik üretiyorlar hobilerini paraya çeviriyorlar ve tüm büyük kamp malzemesi firmaları onlara reklam veriyor aygazdan colombiaya kadar bir çok farklı marka ile çalışıyorlar her videolarında. bu işlere girmenin sosyal medyadan para kazanmanın tek bir yolu yok. illa danla duygu ezgi gibi elinize kullanmadığınız bir ürünü alıp milleti bilinçsiz tüketime yollendirmeniz de gerekmiyor. kendi birikiminizi sosyal medyada içerik üretmenin farkllı şekillerine yorumlayabilirsiniz.

    29 mart 2022 10:52

    2. sevgilisi de yardım etmiştir belki :*

    29 mart 2022 11:15

    3. zemin kat dublex bir evde yaşıyordu en son eğer tekrar taşınmadıysa

    mina ceran takipçi sayısı olarak bir duygu ya da danla değil tabii ama yüzü ve fiziği güzel olduğu için markalar tarafından çok rağbet görüyor. en son derimod'un yüzü olmuştu sanırım. büyük markalar kampanya çekimlerinde çok sık kullanıyor minayı. Yanı tüm bunları düşününce bence kaldığı ev gayet normal ve zorlanmadan ödeyebiliyordur kirasını vs. o değilde hakan sabancı nasıl oldu da bu kıza daha yanlamadı xd bence tam onun kalemi.

    29 mart 2022 11:28


    4. A4 hakan ve mina takiplesiyorlar hala bence o dedikodu yalandi basindan beri

    29 mart 2022 15:57

    5. Aa villaymis, ben bir rezidansin zemin kat dublexi sandim xd 

    29 mart 2022 16:00

    6. evin kirası ağlattı..

    29 mart 2022 16:02

    7. Ağlayacam:( 6 yıllık doktoruz eşimle,şu evin önünden geçemeyiz

    29 mart 2022 22:16