mina cerenin fotoğrafını koyan süslü kendi fotoğrafını da ekler misin yorumlayalım?

1. offf sağlam diss kavga çıkacak sanırım yerimizi alalım rez

24 nisan 2020 04:50

2. Soruyu yazan dişlerini sıkarak yazmış iliklerime kadar hissettimbsbdhsd

24 nisan 2020 04:51

3. Bi de komudan bagımsız birini eleştirmek için illa o kişiden daha üstün olma şartı mı var tam tersi üstün olsam dönüp bakmam ya hala maden öyle sen nasılsın bakalım tartismasi yapan mi kaldi off

24 nisan 2020 04:53

4. aynen gelin evinde alttan alttan sırıtan laf sokan gelinlerin ses tonuyla okudum. mina ceren kim knklar :s nie laf atıldı kıza

24 nisan 2020 04:54

5. bunu hanımefendinin kendisine mesaj atmak yerine neden buraya yazdınız ki işiniz gücünüz şov :d

24 nisan 2020 04:54

6. yaa şöyle a iki dediğine hem katılıyorm hem katılmıyorm. birini eleştirebilmeliyiz yani iki kere iki dört eder bunu bilmek için prof olmaya gerek yok. ama bi profa laf ederken önce kendine bak ben neyim diye. böle düşünüorm

24 nisan 2020 04:55

7. Oldu tamam atar hemen o da aahahhaha

24 nisan 2020 04:55

8. yalnız cidden böyle influnsır tiplere takıntılı olmak sürekli takip edip döşemek korkunç bişi :/ daha çok katkı sağlıyosunuz salın gitsin yaaa tek sorununuz bu olsun

24 nisan 2020 04:59

9. Hiç dişlerimi sıkarak yazmadım ki mina ceren fanı değilim hiç takip etmiyorum ilgimi zerre çekmeyen bir insan ama çirkin de değil daha ne olabilir bir kadın yüzünde ? .Bence beni bırakıp başkasının fotoğrafını atıp at ağızlı demek psikolojide ne anlama gelir bunu bunu konuşalım

24 nisan 2020 05:08

10. Sabah 5 'te gündeminiz bu mu yani? Siz kavgaya alışmışsınız gerçekten. Daha önce böyle birşey yaşadım fakat bana özel olarak mesajla soruldu olması gereken şey bence bu. Lütfen kavga çıkarmak istiyorsanız burayı tercih etmeyin.

24 nisan 2020 05:16