mine tugay'a gıcık olmaya başladım?

kadının tüm fotograflari filtreli, hadi yüzünde bir şey yok, boynun bile mi kırışmadı? kaç yaşında kadın, daha dün doğmuş gibi bir güzellikte olamazsın. üstelik çoğu fotoğrafında saçlarında bile filtre var, faceapp mi yapiyor ne yapıyorsa... bir de baktım etiketlendigi fotoğraflar bile kusursuz. böyle bir kadın değil yaa, güncel doğal hali bambaşka bir şey bence. zaten estetik öncesinden bahsetmiyorum bile

1. Bu senepten değil ama hakkında çıkan genç meslektaşlarına, setteki emekçilere eziyet ettiği haberleri yüzünden soğumuş ve itici bulmaya başlamıştım. Ayrıca emre aydını aldatması ve açık açık başka adam için terk etmesi de kendisinden hoşlanmama sebebim.

26 haziran 2022 15:51

2. bana zaten itici geliyor birde saçları o renk olmasa hiç dikkat çekecek bir kadın değil

26 haziran 2022 16:05

3. aaa nolmus bu kadina be oha, soruyu gorunce bakayim dedim de bambaska biri olmus ve cok cirkinlesmis.

26 haziran 2022 20:41

4. Bu kadını ilk benden baba olmaz dizisinde görmüştüm. Göz altı torbaları çol feciydi. Onları aldırmakla başlayıp duramadı heralde.

26 haziran 2022 23:56

5. Kadın estetiksiz fotoğraflarını internetten kaldırmak için avukatıyla web sayfalarına ihtar gönderen biri. çevresine de filtresiz fotoğraf paylaşmalarına izin vermiyordur, editleyip öyle onlara gönderip paylaşılmasına izin verdiğini düşünüyorum. Egosu çok yüksek biri izlenimi veriyor

27 haziran 2022 15:08