mineral (fiziksel) güneş kremi önerir misiniz?

fiyatı 150 tl yi geçmeyen, deneyip de memnun kaldığınız mineral güneş kremi önerilerinizi bekliyorum.

1. benim deneyip memnun kaldıklarım

heliocare 360 mineral sof 50 biraz parfümlü ancak çok iyi koruyor cildim hassas sivilceye yatkın buna rağmen sivilce çıkarmadı.

daylong extreme lotion spf 50 bu da çok iyi bir ürün, en çok ben bundan memnun kalmıştım bunu kullandığım sene yüzüm hiç bronzlaşmamıştı, cildin yağlıysa (benim yazın yağlı) bir süre sonra parlama yapabiliyor.

cyrene invisible physical sunscreen spf 50 bu içlerinden en hafif yapılısı ve amblajı sebebiyle çantaya atmalık bunu günlük kullanırken çok rahattım öbürlerinden hafif yapılı olduğu için ancak koruması daylong ve heliocare gibi değil ancak kore güneş kremlerinden daha iyi koruyor.

şu an hamileyim temiz içerikli mineral güneş kremi olan solante pregna spf 50 kullanıyorum o kadar yoğurt gibi yapıyor ve emilmiyor ki üstte saydığım 3 marka gerçekten çok iyiymiş onu anladım.

mineral güneş kremini kullandığında şunu unutma maalesef su gibi, hiç beyazlık bakrakmayan bir mineral güneş kremi yok hepsi beyazlık bırakıyor ama 10 dkya o beyazlık geçiyor. ve bence bunlar missha güneş kremleri gibi 2 parmak kuralına uygun değiller ben bu kurala uymamama rağmen bronzlaşmadım.

11 mayıs 2021 13:31

2. Teşekkür ederim süslü. Beyazlık bırakması önemli değil fiziksel olduğu için mecbur beyazlık bırakacağını biliyorum. Avene lait spf 50 almayı düşündüm onun hakkında bir bilgin var mı ?

11 mayıs 2021 13:35

3. Dediğiniz avene güneş kreminde bildiğim kadarıyla titanyum dioksit var ama zinc oxide yok. Bu da tam koruma sağlamıyor diye duymuştum. Siz yine araştırın. Ben bir süredir mineral filtre kullanıyorum. Heliocare 360 mineral kullandım. Yapısı sivilce çıkarmaması vs. İyidi. Biraz parfümlü tabiki. Ama memnundum. Nano filtreler içeriyor. Oyuzden beyazlık birakmama konusunda mineral filtreli olmasına karşı oldukça iyi. Yutmadikca skntı olusturmuyor. Fiyatı biraz yüksek malesef. Daha sonra hem daha uyguna gelen hem de daha zararsız olduğunu düşündüğüm trukid güneş kremini aldım. Heliocare in 50 ml ile aynı fiyata 100 ml almış oldum. Kolllarima boynuma vs sürmek istediğim için daha mantıklı geldi. Biodermanın fisfisli bir ürünü var mineral koruyuculu ama yüze sürerken solumamak lazım sadece vücuda kullansan çok pahalıya geliyor. Şuan ve bir süre denize gitme planım olmadığı için trukid almak mantıklı geldi. Oldukça beyaz tenli bir insanım. Sabah kremi surdugumde yoğurt sürmüş gibi oluyorum. Bir süre sonra biraz geçiyor. Açıkçası bnm için koruması önemli dert etmiyorum beyazlı problemini. Çok abartı durmasın yeterli. Mineral filtre kullanıp aşırı memnun kalacağım bir güneş kremi olacağını hiç dusunmedigim için pek hayal kırıklığı olmadı. Hamilelik ve emzirme dönemi boyunca şuan kullandığım trukide devam ederim heralde. Bebeklerde kullanilfigi için bir süre sinra çocuğumla kullanmaya devam ederim.

11 mayıs 2021 14:06