miranın eski sevgilisi onuralp bitimle öykü berkan berabermişşş?

şimdi karşıma çıktı. mira estetikli varoş öyküden bin kat daha güzel ve elit bir kız. başka böyle bildiğiniz influencer exlerinin başka bir influencerla fenomenle olma hikayesi var mı kızlar? dedikodu yapalım

1. hangi mira

11 ağustos 2020 17:34

2. mira onal

11 ağustos 2020 17:35

3. A1, mira önal. Süslü mira estetiksiz mi bana var gibi geldi. Ama oykunun varos olması konusu dogru bence de hic yakıstıramadım zaten ikisini

11 ağustos 2020 17:35

4. kesinlikle a2 küçücük yaşında yaptırdığı berbat ötesi estetiklerle çok büyük duruyor.

11 ağustos 2020 17:36

5. a4 miranın çoook eskiden bir iki videosunu izlemiştim estetik olmadığını söylemişti. bence yüzü hiç değişmedi ama meme estetiği yaptırmış galiba yeni.

11 ağustos 2020 17:38

6. Mira ya arada bakardım çok tatlı kibar bir kız bence naif. Diğer kıza da şimdi baktım da sevimsiz geldi yalan yok. Hoşlanmadığı konularda direkt çirkinleşecek gibi duruyor. Çok yanılmam

11 ağustos 2020 17:52

7. Sorunun içinde ve cevaplarda mira önal, onuralp bitim öykü berkan yazıyor hala ve hala mira kim soyadları ne yazıyorlar allahım ya.

Bu arada öykünün estetikleri çok kötü, daha kaç yaşında ki hemen estetik yaptırmaya başlamış ki . Exatlon da falan çok kötüydü

11 ağustos 2020 17:57

8. Miranın fotoğrafları instada çok kalitesiz ya. İnfluencer olmaya çalışıyor ama bir türlü olmuyor gibi. Onuralple de yüzük takmışlardı mira okulu dondurmuştu onuralp için izmire taşınmıştı kekfjskdjsdjjs sonra ayrıldılar

11 ağustos 2020 18:05

9. Mira instasını mı kapatmış ya

11 ağustos 2020 19:12

10. Öykü ensesine onur alpin forma numarasını dövme yaptırmış onuncu günde slkfkdlelelelek ALLAHIM

11 ağustos 2020 22:19