misafir terlikleriniz nasıl ya of asla alamıyorum bir şey ?

kapalı olsun istemiyorum. açıklar da anne evindeki terlikler gibi. siz ne kullanıyorsunuz?

1. kumas kapali terlik duz renk ve ince bir model

9 ağustos 2024 14:03

2. Bende yok ya misafir terliği ben de tiksiniyorum. Giyecek olan alsın getirdin kendi terliğini.

9 ağustos 2024 14:08

3. Atarsınız makineye gider bu kadar kasmayın.yazlık olarak iki bantli sunger gibi olanlardan alfım kışlık kumas ici tüylü olanlardan aldım

9 ağustos 2024 14:16

4. bana annem ceyodan almis. hepsi kapali ve duz renklerde gayet sik terlikler. 2 numara erkek terligi 2 numara da kadin terligi var. asla aklima gelip de ben misafir terligi almazdim :d

9 ağustos 2024 14:19

5. Birkaç renk (link: https://ty.gl/ff4bw2sq7t Bunlardan) aldım. Siyahı falan da var. Arada makinaya atıyorum sıkmasız yıkıyorum hiçbir şey olmuyor. Kurusun diye de dikine balkon duvarına dayayıp koyuyorum. Temizlemesi kolay, açık olduğu için koku yapmıyor, bez olmadığı için yırtılmıyor, fiyatı da ucuz tavsiye ederim. Inf reklamı gibi oldu ama alakam yok hshdshdh

9 ağustos 2024 14:41

6. düz eva çift bantlı şu arizona modeli olanlardan ve cloud taban modellerden aldım, çok yok zaten eve 6. i̇nsan gelse terlik biter dkfkcjffkfkl

makineye atıyorum giyildikten sonra patır kütür yıkanıyorlar hiiiiçbir şeycik de olmuyor, memnunum bunlardan.

9 ağustos 2024 14:44

7. A7 great minds think alike süslü shdkdjdkfkl aynı şeyleri yapıyormuşuz

9 ağustos 2024 14:45

8. Misafirin nereye bastığı belirsiz ayaklarıyla halılara basmasından iyidir her türlü terlik açık kapalı çeşit çeşit alın insanlar seçsin giyerken.

9 ağustos 2024 14:46

9. ben de a9un dediğini demeye geldim. terlik misafir için değil ev sahibi içindir aslında. özellikle erkeklere kesinlikle terlik veririm evime geldiklerinde. kapalı, makineye atılabilen, kumaş terlikleri tercih ediyorum.

9 ağustos 2024 15:13

10. Yani suslu twigyde polariste cok guzel terlikler var 2-3 tane sec al gitsin. Twigy urunleri sik sik flas indirime giriyor, uyguna da alirsin.

9 ağustos 2024 15:19