mm kozmetik web sitesinden parfüm alan var mı?

selam süslüler, mm kozmetik web sitesinden hiç kozmetik/parfüm siparişi verdiniz mi? biliyorum distribütör olduklarını söylüyorlar ama bir kaç şikayet de okudum. yorumlarınızı bekliyorum.

1. trendyolda da o kadar şikayet olan üründen memnun kaldığım oldu. adam gidip parfüme "bence sahte" demiş ama batch okuttu da mı sahte, şişede mi kokuda mı sorun var ayrıntı vermiyorlar. burada deneyimlerini anlatabilecek süslü varsa diye sordum, bedava olmasıyla ne alakası var???

13 aralık 2022 19:05

2. Şikayetlere ben de baktım. Fakat hiçbiri sitenin kendisinden değil. MM kozmetik sitesinde ürün yolladıkları firmaların listesi var. Bunların arasında trendyol, hepsiburada, a101 vs yok. Buralardaki çakma satıcılardan ürün alıp mağdur olanlar var. MM kozmetik beymen,sevil,boyner vs ile çalışıyor. Ben parfümlerimi genellikle boynerden alırıdım. Kendi sitesinden aldım hem daha uygundu hem de aynı gün kargo yaptılar. Fakat şunu bilmekte fayda var türkiyede parfümlerden ek vergiler vs alındığı için orjinal parfümlerin düşük kalitelerini kullanıyoruz ''affordable'' olabilmesi için. Özellikle son 3 - 4 senedir çok çok kötü durum. :(

18 ekim 2024 19:54