mobilya curumesi ve bocekler??

herkese merhaba. yatagim duvara dayali ve bas kisminin hizasinda boyle minik minik topumsu bocek oluyor birkac aksamdir (duvarda). ondan once de gumus bocegi midir nedir onun en en kucuk boyu oluyordu. acaba yatagim mi curudu de bunlar orada mi takiliyor dedim. ayakta uyumama az kaldi biktim canimdan bezdirdiler. sizce ne olabilir? pencere de tam yatagimin dibinde ve uyumadigim surece hep acik. disardan mi kaynakli evden mi bu bocek durumu bilmiyorum

1. Tahta kurusu olabilir mi süslü ?

8 temmuz 2018 23:41

2. Google'lamak istemiyorum hic ama boyle top seklinde bir bocek minnicik, uzun degil asla (yazar: mayamia)

8 temmuz 2018 23:50

3. Tahta kurusu ısırır ve evi sarar. Böcek ısırığı var mı vucudunuzda kontrol edin ayrıca kaşıntı olup olmaması da önemli. Bence tahta kurusu değildir ama o ilaçlar

ise yaramaz o ise mobilyayi değiştirin

9 temmuz 2018 00:22

4. Anonim hello. Huylandigim icin kasiniyorum ama isirik yok ve bu cevabi okumadan once kasinmiyordum ajdhhsh mobilyayi alsonlae gotursunlwe celik yatakta yatacagim o boceklenmez bence :(

9 temmuz 2018 00:26

5. Bilsem kasinmayi hiç soylemezdim. Bır de aklıma gelmişken evde böceklerle baş edemiyorsaniz belediyeye soyleyin gelip ilacliyorlar eve 8 10 saat girilmiyor vs. Biz bu şekilde böceklerin kokunu kurutmustuk

9 temmuz 2018 00:36

6. Anonim ciddi misin heyecanlandim. Evde anneannem ve annem var bu ara ve 8-10 saat disarda olamaz anneannem hasta cunku ama bir yolu olursa kesinlikle ilaclatacagim cok tesekkur ederim. Bizdeki bocekler boyle salak sacma sekilde beyazimsi, grimsi sekilsiz sukulsuz bocekler. Onlar da gider mi? Tesekkur ederim ya <3

9 temmuz 2018 00:39

7. süslü google görsellere susam böceği yazıp aratır mısın o böceğe benziyor mu.eğer oysa bütün evi kısa sürede sarıyor.

9 temmuz 2018 05:10

8. (yazar: Prayforme) off kusacagim bocek gorselinden ya shhdhsa sanirim bu ama bundan cok cok kucuk. Daha buyumemistir belki pislique. Ilaclatmak lazim di mi? Ve bunlar niye olusuyor bayilicigim

9 temmuz 2018 11:22

9. görselde büyük çıkmış ama bu da susam tanesi kadar bir boyutta uçabiliyorlar.raid ın hamamböceği olan spreyinden alıp gördüğünüz yerleri tahtalara sıkın odayı havalandırın.ogrenci evinde eski koltuklarda cok vardı zamanla tahta dolapları sardı.açıkta yemek vb.bırakmayın.

10 temmuz 2018 02:18

10. (link: http://hizliresim.com/5yYlRD susam)

bu fotograftakinden.

10 temmuz 2018 02:22