modunuz düşük olduğunda yükseltmek için neler yapıyorsunuz süslüler?

inanılmaz moralim bozuk bir şeyler yapıp kendime gelmem lazım

1. bu ara the good place izliyorum, modumu epey yükseltiyor.

belki sevdiğiniz bir spor türünü yapabilirsiniz. hareket etmek de mutlu hissettirebilir. illa çok ağır birşey olmasına gerek yok.

güzel bir self-care günü yapabilirsiniz, üstteki süslülerin yazdığı gibi duş + bakım olabilir.

meditasyon deneyebilirsiniz.

aklıma bunlar geldi şimdilik. gerçi bazen moralimiz çok bozukken hiçbir şey yapmak istemiyoruz, ne kadar iyi önerilerdir bilemem ama umarım işe yarar

10 mayıs 2020 22:58

2. loş ışık, uzun ve sıcakcık duş, yumuşak pijamalar ve yatış. uyuyunca geçer lafına katılıyorum. uyumadan önce rahatlatıcı yoga yapıyorum böyle zamanlarda....yogaya burun kıvırma ama:( cidden sıcak duştan sonra esneyip yatmak çok güzel oluyor. ağlamak bazen çok zor ama ağlamaya değer bir durum varsa (gizlinot: swh) açılıyorum biraz:'(

10 mayıs 2020 22:59

3. Yüksek doz eğlenceli müzik.dım tıs dım tıs.

10 mayıs 2020 23:11

4. (link: https://youtu.be/g9_6ZrePCjk linkkk)

bu senfoni konserinin playlist'ini yüksek sesle dinliyorum sinirliyken de üzgünken de modum düşükken de çok iyi geliyor bana.

10 mayıs 2020 23:40

5. Spor yapın çok zorlanmayacağınız. Mesela ben hareketleri yapamayınca ekstra sinirleniyorum ondan.

Restorative yoga tavsiye ederim. Çok rahatlatır.

Bolca su için. Kendinizi salıvermeyin. Yatakta yatıp kalmayın yani. Çerez filmler izleyin

11 mayıs 2020 01:34