morhipo nun ürün inceleme süresi???????

süslüler, size bir sorum olacak ama biraz uzun:/ morhipo dan beymen çanta sipariş vermiştim. çantayı ilk taktığım gün sapı koptu ertesi günü boyner e götürdüm. boyner,ürün incelemesi için çantayı  morhipo ya yollayacaktı  bugün morhipo nun müşteri hizmetlerini aradım, ürün 23 şubat da tedarikçi firmaya(beymen e) gönderilmiş inceleme için. ürün incelemesinin yasal süresi 21 iş günüymüş yani 21 iş günü içerisinde bana dönüş yapacaklarmış. daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu? eğer olduysa,iade ya da tadilat işlemi 21 iş gününü dolmadan sonuçlanır mı?  ürünün tamir etmeden direk yollama gibi bir durum söz konusu olabilir mi, kullanıcı hatası diyerek? ya da ürünü direk yenisiyle değiştirirler mi ya da iade mi alırlar yoksa sadece tadilat edip geri mi gönderirler? sizce beymen nasıl bir yol izler ?

1. https://www.morhipo.com/kampanya/detay/16505894/68167/100920860-k-bucket-bag Linki koydum anonim. Açılıyor mu

26 şubat 2018 17:25

2. Ben daha önce Trendyol dan da iade gerçekleştirdim gerçi onları deneyip beğenmeyip direk kullanmadan iade etmiştim. Ama param  ertesi günü akşam yatmıştı. Benim 18 şubat da mağazaya teslim ettiğim çanta anca 23 üne tedarikçi firmaya gönderiliyor ve bana bununla ilgili hiç bir bilgi verilmiyor. Anca ben morhipo yu Boyner mağazasını ayrı ayrı arayıp bilgi alabiliyorum. Daha önce morhipo dan Beymen çanta  alan arkadaşlarım olduğu ve gayet memnun kaldıkları için düşünmeden sipariş vermiştim. Bide Beymen adına güvendim ama bi daha tövbe ettim. Yeterki şu çanta beni daha fazla uğraştırmadan telim edilsin

26 şubat 2018 17:29

3. Beymen cantalarla ilgili cok sikayet oluyor ben de alicaktim sirf bu yuzden almadim

27 şubat 2018 13:55