mr randevusu hakkinda bilgi verebilecek olan?

kızlar şimdiye kadar hiç hastaneye işimiz düşmediğinden hastaneler nasıl işler bilmiyorum. babam ocakta haseki hastanesinin çapa şubesine gidip tahlil vs yaptırmış sonra doktor buna mr çektirmen lazım demiş ama mrı sultangazideki haseki hastanesi şubesinde çekiyolarmış. şimdi sorum şu ki babamda bi istek formu var. direkt bu formla hastaneye gitsek hemen mr çekebiliyolar mı yoksa mr için ayrı bir randevu almak gerekiyor mu? hastaneyi günlerce defalarca aradım telefonu açan kişi bilgi veremeyip bi yere aktarıyor aktardığı yer telefonu açmıyor. sağlık bakanlığına şikayet ettim. geri arayıp "eğitim veriyoruz düzenli" vs vs konuştular ama soruma yine cevap alamadım. bu salgında 2 saat gidiş 2 saat dönüş yol gidip orda problem yaşamak istemiyorum ama gerçekten çıldıracak hale geldim. babam hasta evden çıkmasını istemiyorum.

1. Geç kalmışsın o gün randevu almalıydın. Kesin randevu verirler ama salgın olayları nedeniyle belki erkene çıkar bilemem.

17 mayıs 2020 19:07

2. Başka hastanede gelenlere gece vardiyasında randevu veriyorlar genelde. Mr çektirmesin gerektiğini söyleyip kağıt verdiklerinde randevu da alınıyor. Mr hast nesi uzak olduğu için muayene olunan hastaneden verirler genelde. Hastaneye gidilmesi gerek muhtemelen randevu için ya da ilk gittiği hastaneyi arayıp sorun onlar veriyorsa telefonla da alınıyor genelde. Bir de en az 15 gün sonraya verilir randevu. Özel merkezde bile gidince çekmezler mrı.

17 mayıs 2020 19:14