mubi'ye kurak günler ne zaman gelecek biliyor musunuz?

1. Kesin gelecek mi ki? Hiç duymadım ben öyle bir şey. Hiç gelmez belki de.

20 aralık 2022 15:06

2. a2 mubi'de künyesi var şuan

20 aralık 2022 15:16

3. a1 emin misin süslü ona göre üyelik almayı düşünüyorumm

20 aralık 2022 15:17

4. Süslü daha vizyonda olan bir film 1 hafta sonra neden gelsin saçmalama şaka yapıyor işte A1.

Künyesi olması da bir şey değiştirmez, tüm filmlerin künyesi var zaten. Girip puanlasınlar kullanıcılar diye var o kısım.

20 aralık 2022 15:21

5. a2 vizyonda olduğunu ben de biliyorum, birkaç gün sonra vizyondan kalkacak ve hemen gelecek belki mubi'ye. zaten filmin sinemada gösterime girebilmesini bile iyi bir gelişme olarak görüyor iken kısa süreli kalmasını yadırgamamak gerek sanırım. umarım uzun süre vizyonda kalır tabii o ayrı.

ki halihazırda vizyonda olan bir filmin dijital platformda yayınlandığını da biliyoruz. yönetmeni adı lazım değil yılmaz erdoğan. emin alper'den böyle bir şey beklemiyorum gerçi.

20 aralık 2022 15:44

6. bazen anlamadan dinlemeden karşısındakini ahmak, kendini çok zeki sanıyor buranın sakinleri.

20 aralık 2022 15:46

7. Çok güzel bir soru neyi battı acaba cevaplayanlara

20 aralık 2022 15:53

8. Kurak günler birkaç gün sonra vizyondan kalkmayacak

Vizyonda olan filmin online platformda olduğunu hiç görmedim, dediğini duymadım ama Mubi filmleri yayınlayacaksa öncesinde söylüyor, reklamını yapıyor, kurak günler için henüz böyle bir anons yapılmadı.

Mubide gösterime girmeyen filmlerin de künyeleri duruyor.

Yanlış anlamak/bilmemek ayıp değil, doğrusu söylenince sanki kendine ahmak denmiş, hakaret edilmiş gibi algılayıp karşındakini suçlamak yerine teşekkür etmek zor olmamalı.

20 aralık 2022 15:59

9. iyi de kalkıp kalkmayacağını nereden bileyim ben. ayrıca bakın üyeliğim yok diyorum, demek ki bilmiyorum platformun işleyişini. künyesi var gelecek siz bilmiyorsunuz da demedim. künyesini gördüğüm için fikir yürüttüm ki gelecekmiş zaten ama büyük ihtimalle haziran'da.

iğneleyici ve sarkastik yaklaşan sizsiniz, bir sürü sorunun altına durup dururken yazılanları görüyoruz her gün.

20 aralık 2022 16:45

10. ''neden sinemaya gitmiyorsun?'' nasıl aklıma gelmez ya. kalkıp sınavlarım varken başka şehre gideyim filmi görebilmek için. hey allahım.

20 aralık 2022 16:47