muhtemelen evime kadar takip edildim korkuyorum süslüler?

bu akşam otobüsteyken karşımdaki adamın devamlı bana baktığını fark ettim. gayri ihtiyari kim bakıyor diye baktım tanıdığım biri değildi ben de rahatsız oldum bu kadar bakmasından. o kafasını çevirmeyince ben çevirdim benim bakmamı yanlış anlamasın diye. bir defa daha baktı bu sefer ben yine baktım sinirli sinirli hemen kafasını çevirdi ben de rahatsız olduğumu anladığını sanarak rahatladım ama yanılmışım tekrar ve tekrar baktı. sonra bu adamın yanında birinin daha olduğunu fark ettim adam aramızdaki insanlardan beni göremeyince yanındaki kişi arada kısa süreli bakıp bakıp durdu muhtemelen hala orda olup olmadığımı kontrol ediyordu. bu süreçte ben asla bakmıyorum onlara. sonra evimin orda değil karakolun orda indim peşimden inmeye kalkarsa karakola girecektim. düşündüğüm gibi olmadı peşimden gelmedi ben de rahat bir nefes alıp evime yürüdüm, evimin yakınındaki markete girdim çıktım karşımda aynı adam. arabasını almış marketin önündeydi arabanın içinden mal mal gülüyordu bana bakıp. o anki tedirginliğimi anlatamam size. evim belli olmasın diye başka bir markete daha girdim, çıktığımda göremedim ama sonuçta burada oturduğumu biliyor. aklıma daha önce takip etmiş olma ihtimali geliyor çünkü bu kadar tesadüf olamaz bence. eve gidip arabasını almış gelmiş resmen ya. bu da akşam 8 gibi yaşandı geç bir saat değil yani.

1. Süslü o şerefsizin arabasını gördüğün anda plakasını al ve şikâyet et. Arabası olan biri niye binsin otobüse, bildiğin sen otobüs kullanıyorsun diye binmiş resmen. Otobüste görürsen de çekinmeden polisi ara ki bu soysuzun yanına kâr kalmasın.

12 haziran 2023 00:48

2. Mutlaka kades uygulaması indir süslü

12 haziran 2023 00:50

3. Süslüm telefonuna kades i indir. Ilginc bir sekilde normal polislerden daha iyi çalışıyor. Bir daha denk gelirsen de plakayı al. Bu ulkeden iligimle kemigimle tiksindim iyice.

12 haziran 2023 00:52

4. @2 plaka almak aklıma gelmemişti teşekkür ederim süslü

12 haziran 2023 00:56

5. 1 sağol süslü:( daha önce takip edilip fark etmemiş olabilirim çünkü normalde fazla etrafına bakan biri değilim

12 haziran 2023 00:57

6. @3 ve @4 teşekkür ederim indiriyorum şimdi

12 haziran 2023 00:57

7. Süslüm yukarıdakilere ek olarak, birkaç gün eve farklı rotalardan ve farklı saatlerde gelmeye çalışın. Bu sırada da çevrenizi iyice bir gözlemleyin yine o adamı görecek misiniz diye. Çok geçmiş olsun, dikkat edin lütfen

12 haziran 2023 01:42

8. Ss benim de aklıma şu geldi.

Sen otobüsle okuldan mı dönüyordun? Arabayla marketin önüne gelmesi vs, bence seni daha önce de takip etmiş ve rutinini biliyor gibi. Büyük ihtimalle de okuldan takip ediyor, çünkü bindiğin otobüsü biliyor. Kades'i indir, yanında biber gazı taşı ama bulamaZsan deodorant da olur. Okulda da etrafına şöyle bir bak, okuldan biri olmasın?

12 haziran 2023 08:30

9. allah belasını versin o şerefsizin. yanında mutlaka biber gazı falan bulundur süslü acil bi durumda acıma sık yani.

12 haziran 2023 08:57

10. Ben yolda yürürken araba peşime takılmıştı. Karşı şeride geçemiyodum ankarada beytepe angora bulvarı kesişiminde oldu. Çok üzgün olduğum bir gündü. Hiç o semtlerin arabası olmayan eski püskü siyah filmli arabanın teki yavaş yavaş beni taciz etti. Kırmızı ışığa gelince o araç ben yavaşladım yolun yokuşunu avantaja çevirdim fakat sağa girip döndü, polisi aradım beni gelin alın dedim polis geldi beni aracımın olduğu yere bıraktı, şikayetimi almak için akşam uğrayacağız dediler. Sonra instagramdan şikayeti alan polis ekleme talebi yolladıydı. Yani. Al birini vur ötekine.

12 haziran 2023 09:00