murat dalkılıç ve hande erçel evlenecekmiş. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

kudümsüz reis hayatına girdiği kadınların hayatını mahvediyor. ben mesela bu evlilik hande erçel’in hayatının hatası olacak diye düşünüyorum. adamın mottosu içine gir, kanını em ve kaybol resmen. kurbanları, güzel ve döneminin ünlü kadınları. ve hande erçel de son kurbanı olmayacakmış gibi geliyor. sizce?

1. adamdan niye katil gibi bahsettin süslü

29 mayıs 2020 14:42

2. metaforik anlamda bir katil çünkü. bkz merve.

29 mayıs 2020 14:50

3. Ya bence bu adam kötü biri değil ama handeyle o kadar farklı dünyadalar gibi geliyor ki.yanyana yakıştırmıyorum zaten o ayrı.bilmiyorum yanyana çok garipler uyumlu değiller bence.merveyi ben de beğeniyorum ama adama katil muamelesi yapmaya gerek yok tek boşanan ünlü aldatan ünlü bu mu :d

29 mayıs 2020 14:55

4. murat kendi hayatında birşeylerden tatmin olamadığı için kadınların hayatını mahvedip, ışığını çaldığını düşünüyorum. bir problem var ama o ne çözemedim? umarım hande bir yay kadını olarak bu duruma bir an evvel uyanır.

29 mayıs 2020 14:56

5. zaten evli gibiler senelerdir aileler de iç içe şaşırılacak bir şey görmüyorum. sadece annesinin ölümünde yanında olmaması vs sorugulanacak şeyler.

29 mayıs 2020 14:59

6. bu adam bu kizi daha once aldatmisti. can cikar huy cikmaz. diyeceklerim bu kadar.

29 mayıs 2020 15:03

7. Handeyi mi aldattı???ohaaa

29 mayıs 2020 15:04

8. Murat tam böyle birini elde edene kadar körkütük aşık, çok seven düşünceli adam modunda. Uzak durulması gereken listesi olsa ilk 3 te yer alır yani bence.

Samimi gelmiyor hiçbir şeyi. Merve yi de aldatmıştı yanlış hatırlamıyorsam, Merve de evlilik için ikna olmuş barışmaya, söylenenlere gore.

Adam yakışıklı değil, boy pos desen yani. Başarısı da tartışılır.

Ne buluyorlar bu adamda:(

Bu hikayede yanan Merve oldu. Acın, acım Merve reis :(

29 mayıs 2020 15:05

9. Murat aldattı mı bilmiyorum bu varsa hiçbir şey haklı görülemez zaten ama Merve boluğur'un şu anki hallerini görünce acaba Murat'ın üstüne çok mu gidildi diyorum. belki de adam normaldir hande ile de mutludur.

29 mayıs 2020 15:16

10. https://www.google.co.jp/amp/s/www.son.tv/murat-dalkilic-hande-erceli-aldatti-hande-ercel-murat-dalkilici-instagramdan-engelledi/amp/

29 mayıs 2020 15:18