muscent nedir anlatabilecek var mı?

merhaba, muscent nedir? yani direkt pahalı parfümlerin uygun fiyatlı versiyonlarının bulunduğu site mi?

1. Dümdüz söyleyecek olursam taklit doldurma parfüm gibi düşün süslü. Orjinallikle alakası yok. Orjinal parfumün küçük boyda satılanına dekant parfüm denir.

2 aralık 2022 03:27

2. çok teşekkür ederim süslü :)

2 aralık 2022 03:37

3. A4ün okuma sorununa selam olsun sjdjs ss in sözünü geçirdiği direkt pahalı, orjinal olan parfümün uygun fiyatlı versiyonun dekant/kırpma parfüm olduğunu muscentin taklit versiyon olduğunu söyledim.

2 aralık 2022 09:13

4. Yine gelmiş birileri sidik yarıştırmaya... İnfluencer sanki bu insanlar da övgüden kazanç elde edecek.

2 aralık 2022 13:59

5. Parfümun uygun fiyatlı versiyonu denildiğinde açık/doldurma parfüm değil de dekantı anlayan bir tek siz varsınız , bence kendi okuma anlama yetinizi gözden geçirin . Pahalı bir parfümün uygun fiyatlı versiyonuna replika, doldurma parfüm, taklit parfüm vs denilebilir. Dekantın bununla alakası yoktur, dekant orijinal bir şişeyi bölerek birden fazla kişiye satmaktır . Muscent markanın adıdır , DP , loris , mad gibi .

2 aralık 2022 15:23

6. 193838282 tllik parfümün uygun fiyatlı ulaşılabilir hali daha az ml hali demek istedim dekant için yoksa orjinali daha ucuza satmak diye birşey olabilir mi sizce varsa öyle bir olay bize de söyleyin alalım. Üstelik bir anonim dekant zannettim aliuordum az daha demiş bu şekilde insanlar muscenti dekant/kırpma parfüm sanıyor diye yardımcı olmak istedim :) bir cümleyi de 40 kere açıklattınız ya helal olsun toksikliğinize

2 aralık 2022 17:13

7. Ya şu anon 1 zekasıyla beni verem etti . sana orijinal olacak diyen kim zaten pahalı parfümün uygun fiyatlı versiyonu deyince parfümden 3 ml ayırıp satılmasını anlayan tek sen varsın kabul et şunu artık . Konuyu hiç alakası olmayan bir yere çekip millete önce anlama kıtlığı var sonra toksik diyen IQ fakiri ya

3 aralık 2022 13:49