yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    2 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    mutsuz pasif bir insan oldum çıktım?

    hayatımın en kötü dönemindeyim. çok kilo aldım, çok paspal haldeyim. okulum uzadı bitmiyor arkadaşlarım ailem zaten beni pek sallamaz kendi başıma kaldım öyle. her gün kendime olan inancımı yitiriyorum aklıma bazen intihar etme düşüncesi geliyor ama yapamıyorum. kimle konuşsam karşı cinsten değer vermiyor zaten yeterinde güzel değilim diye.  eski sevgilim tek ciddi ilişkimdi 1 haftaya evleniyor tüm  arkadaşlarım gidecek düğününe işini kurdu şimdi de evleniyor ben öyle kaldım çirkin ve yalnız. kimseye de anlatasım yok buraya yazdım öyle. bu yaşların böyle olacağını hiç hayal etmezdim ne umutlarım vardı halbuki. ayak uyduramıyorum sisteme hep bi farklı hep bi kolay harcanan insanım.

    1. Böyle zamanlarda yapılacak en mantıklı şey kendinizi zorlayıp dışarı çıkmak gibi geliyor bana. Spor yapmanın fiziksel ve ruhsal anlamda ciddi yararları var. Günlük bir saat yürüyüş bile hayat kalitesini cidden arttırır. Spor fikri size sıcak gelmese de çıkın, dolaşın, hava alın. Zaten bunlar oldukça vücudunuz da iyileşir ve vücudunuz iyileştikçe ruhen de daha iyi hissedersiniz.

    Ayrıca yalnız hissettiğiniz/olduğunuz bir dönemde iseniz neden bunu kendinizi geliştirmek için kullanmayasınız? Siz kendinizi geliştirdikçe çevrenizdeki (kaliteli) insan sayısı da artacaktır. Bu da daha mutlu bir hayat sağlar.

    Zaman en kıymetli şey ve hayat kendimize acıyarak geçirmek için gerçekten çok kısa.

    18 ağustos 2019 02:12

    2. Sadece geçici bir dönem bu. Muhtemelen depresyondasınız. Silkelenmeye kendinize gelmete çalışın. Öncelikle hayattaki amacımız evlenmek eş sevgili bulmak değil bu konuda aksini asla düşünmeyin. Yeni hobiler edinmelisiniz. Spora gidin. Zayıflayın. Okulunuzu bitirin. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir:)

    18 ağustos 2019 02:24