narsist bir erkeğin yeni sevgilisi?

birkaç gündür narsisizmle ilgili başlıklar açıldı. olkudum hepsini. peki bu narsistler sizden sonra hemen yeni ilişkiye başladı mı? onlarla olan ilişkileri nasıldır? onlarla çok mu iyi davranırlar sizce?  size yaptığı kötülükleri onlara yaparlar mı? değişirler mi?

1. bir narsist asla değişmez asla.

12 mayıs 2021 19:32

2. Şuan çok mutlu bile gözükse de mi peki? Ya da size yapmadığı şeyleri ona yapsa bile mi?

12 mayıs 2021 19:36

3. Bana seninle fotoğraf paylaşmak içimden gelmedi (acıyarak bakarak , layık değilsin yanıma manasıyla) yeni sevgilisiyle boy boy paylaşıyor hatta adını profiline yazmış olan psikolojimi oldu

12 mayıs 2021 19:37

4. narsisist insanlarin icgorusu dusuktur, kendine hata payi bicmez. Senden sonraki kisiyi kazanmanin zaferiyle mutlu olur ve mutluluk verir de sonra yine ozune doner. Boyle sorularda kendinizi icten ice oyle bi asagiliyorsunuz ki aslinda. Sizden sonra niye degissin? Bu adamin kisiligi bozuk, sizle alakasi yok yaptiklarinin. Narsisizm burada burc muhabbeti gibi bir yerden degerlendiriliyor ama ciddi bir kisilik bozuklugu bu. Oyle partnere gore sekil alan bir ozellik degil, daha fazlasi. Bu insanlar sadece iliskide boyle degil. Temelinde kirilgan bir ego yapilanmasi vadir ve kendilerine boyle bi kabuk orerler. Oyle yardim da istemezler, cunku tek koruma kalkanlarini birakip gitmezler, zordur. Bu adamlarin sorunlari sizle alakali degil. Genelde terapiye falan gitmezler cunku onlara gore ne gerek vardir. Ama sosyal bi tehdit (or: karisi ayrilmakla tehdit eder, isini kaybedecektir vs) olunca gidebilirler. Zor bir durum ama ilerleme de mumkun tabii. Sizin dediginiz turde bi degisim olmaz.

Bu kisilerin partneri olmussaniz, Sizin yapmaniz gereken iliskinin verdigi zararlari toparlamak icin terapi almak, uzaklasmak. Kisinin ozsaygisini kaybetmesi, yanlis adimlar atmasi gibi durumlari onlemek gerek.

12 mayıs 2021 19:59

5. Anonim 4 çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Şu açıdan sordum. Bana ben seni sevdiğim için kıyafetlerine karışıyorum, önceki sevgililerimi sevniyordum onlara karışmıyordum diyen adam şimdiki sevgilisine karışmıyor. O yüzden sordum. Nasıl iki farklı insan olabilir diye.

12 mayıs 2021 20:44

6. O narsistlerden birisi ikidir yoklamak için yazıyor görüldü yapiyorum. İçimin yağları eriyor yazdığını görünce. Soruna gelince çok iyi falan davranmazlar işlerine geldiği gibi davranırlar

12 mayıs 2021 22:22

7. Anonim 6 ya darısı bana inş. Yazar.

Nasıl yazmaya başladı biliyor musun?

12 mayıs 2021 22:39

8. "bana ben seni sevdiğim için kıyafetlerine karışıyorum" sırf seni manipüle etmek için söylemiştir. Yanlış bir davranışı öyle bir süslenmiş püslemiş ki bu cümleyi duyan insan der ki vov beni gerçekten seviyor. Ayrıca şimdiki sevgilisi ile de bu konuda sorunları olabilir uzaktan bakarak bilemezsiniz ki. Belki o kıza da karışmaya çalışıyordur ama kız kabul etmiyordur

13 mayıs 2021 12:48