narsist birinden ayrılmak       ?

merhaba herkese, gizli narsist olduğunu düşündüğüm biriyle ilişkim var. 1-2 kez beni terk etti sonra tekrar geri döndü. bu sıralarda ben ona tam bir bağımlı olduğum için yanlışları göremez olmuştum, tekrar ilişkinin içine çekildim. fakat bu ayrılmalardan sonra bende kopuş oldu ve son 1 aydır onunla bir geleceğim olmadığını fark ettim ve alttan alta söylemeye başladım. o ise asla kabul etmeyip aslında bizim çok uyumlu olduğumuzu vs söyleyip manipüle etti beni ama içinizde kötü bir his olur ya o his asla gitmedi benden. 1 hafta önce uzun bir mesajla ayrılmak istediğimi söyledim. fakat saygı göstermeyip hala fikrimi değiştirmeye çalışıyor, beni nasıl vurabileceğini bildiğinden vicdanıma oynayıp sözde bana zaman veriyor. beni öyle değersizleştirdi ki, özgüvenimi öyle zedeledi ki, ona hayır istemiyorum bile diyemiyorum. engelliyorum sonra çok üzüldüğüm için engeli açıyorum bakmak için tak tekrar yazıyor. ona zaten tamamen bağımlılığımı aşamadığım için bende bu oyuna düşüyorum. bana zarar verdiğinin farkındayım ama ne yapsam da bu durumdan kurtulamıyorum. terapi almayı düşünüyorum.aynı durumu yaşayanlarınız var mı nasıl aştınız

1. Bire bir aynısını yaşadım asmami sağlayan terapi ve başka bir erkek oldu. En sonunda tek pişmanlığım ilişkiyi daha önce bitirmemekti. Şimdi her yerden engelli kendisi. Artık yazsa üzerimde etkisi olmaz ama hayatıma girmek için uğraşacağını ve peşimi bırakmayacağını biliyorum. Terapi alın ve her yerden engelleyin. Üzülmek zamanla geçiyor...

28 mart 2023 15:15

2. ne kadarlık bir ilişkiydi süslü? bizim 1 sene olacak beni bu kadar etkilemesine inanamıyorum.  ne diyerek ayrıldınız? illa yüzyüze konuşmak istiyor çünkü biliyor ki ikna edecek beni. istemediğimi söyledim evime gelmesinden korkuyorum

28 mart 2023 16:23

3. cevabın için teşekkür ederim süslü. o kadının nerdeyse her videosunu iki kez izledim, bunları gördükçe soğuyorum çok ama bazen de acaba diyorum. tamamen her yerde engelli tutmam lazım (no contact) o da bazen çok acımasız geliyor, sanki onun o hasarını gördükçe üzülüyorum haline. Saçmalık resmen. onun arkadaşlarından birilerini sosyal medyandan vs çıkarttın mı? çıkartmak istiyorum ama sonra çocukça geliyor ama onunla ilgili herşeyden tamamen kurtulmak istiyorum

29 mart 2023 20:12

4. sildim süslü dediğin gibi kendimi düşünmek zorundaydım bunlar insani hiçbi duygu taşımıyolar ama ben hala gün içinde aklıma gelmese bile akşam olunca boşluğa düşüp kötü hissediyorum. Yazmamak düşünmemek için savaş veriyorum. kavga kıyamet bitseydi keşke. ya da hiç tanımasaydım. umarım kurtulurum bu histen. Sana sonradan ulaşmaya çalıştı mı süslü

4 nisan 2023 21:40

5. beni de tehdit etti alttan alttan, evimi de biliyor. çok tedirginim aslında çünkü şiddete meyilli biriydi. umarım en kısa sürede etkilerinden kurtuluruumm. Süslüm çok teşekkür ederim cevapların için. biz çok değerliyiz umarım değerimizi bilecek insanlar çıkar hep karşımıza:)

5 nisan 2023 11:44