nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz?

kızlar buna hep klasik cevap geliyor. zeki sadık vs. cidden spesifik olarak var mı cevap verecek olan? sohbet için açtığım bi soru sadece merak ettim. uzun boylu zeki komik merhametli vs. bunları zaten kim beğenmez ki? ben mesela sosyal zekası yüksek erkeklerden hoşlanıyorum. matematik yapması aradığm bi zeka türü değil. sarkastik ve ince espirili kişiler ve derin bakışlı erkekler çok ilgimi çekiyor. bazı insanlar daha anlamlı bakıyor ya hani. öyleleri işte. sizin nasıl?

1. Bencil olmayan

11 mart 2021 21:44

2. Ben sessiz sakin erkeklerden hoşlanırım ortada herkesi eğlendiren maskottan değil örneğin :p

Her şeyi bilen bir tip de olmamalı bence.

11 mart 2021 21:48

3. tip olarak çekik gözlü uzun saçlı erkeklerden hoşlanıyorum hatta elimde olsa koreye japonyaya falan taşınıcam o derece, eski sevgililerimin neredeyse hepsi cekik gözlü uzun saclıydı zaten. karakter olarak en cok ilgimi cekende böyle hayatında fazla insan olmayan ama kendini geliştirmiş kültürlü cool erkekler oluyor genellikle hani disaridan buz gibi görünür ama biraz tanıdıkca bir sekilde ceker ya seni aynen o sekilde olanlara düsüyorum.

11 mart 2021 21:49

4. Ay bir de hafif serseri görünümünde olmalı djsnsh han derli toplu kaslı falan değil temiz olsun tabi ama yani anladınız bence çevrenizde vardır böyleleri kendinn farkında olmayan hafif zeki hayatı gelişine yaşayan. Boş olsun ya gerek yok öyle entel olmasına egolarından geçilmiyor sonra

11 mart 2021 21:50

5. Uzun boylu, yapili, esmer, sakalli mumkunse kupe, piercing ve dovmeli, kendine ait bir tarzi olan, sanatla ilgili, zeki, esprili, acik goruslu, her konuyu konusup tartisabilecegim ve her ortamda saygi uyandiracak erkeklerden hoslaniyorum. Ha onlar benden hoslaniyor mu tartisilir 🤷‍♀️

11 mart 2021 21:52

6. hahahaah ben de tam tersi sakalsız kısa saçlı erkekleri çok beğeniyorum derli toplu. giyim temiz ütülü olduktan sonra zaten her türlü düzgün görünüyor ancak sweat içine tişört alta birazcık dar kalıplı (birazcık ama ) pantolon kombinlerini çok beğeniyorum. özenli ama özensiz gibi :D

11 mart 2021 21:52

7. Yakisikli olmayan ama karizmatik, kendine guveni disardan belli olan erkeklerden genelde. Zeki veya hehangi bir konuda bilgili olmasi benim icin +37393 seksapalite puani. Mesela bir örnegi mkbhd. Kesin burdaki susluler cirkin der ama adam benim icin asiri karizmatik :d sevgilisi olmasaydi yemin ederim taa buralardan kendisi icin amerikaya giderdim. Videolarindaki hafif egoistligi bile hosuma gidiyor. Cok düsüyorum kendisine :d

11 mart 2021 21:53

8. a5 aman süslüm ilgimizi çekenleri aramızda konuşuyoruz işte hiç ama o size bakar mı denecek bi durum yok ya. e sohbet de mi etmeyelim yani. böyle olmazsa olmaz demiyoruz ki boşver :d istediğini sırala sen ahahahahah

11 mart 2021 21:54

9. Dudakları mor olan erkeklerden hoşlanırım. Bkz mehmet günsür

11 mart 2021 21:57

10. aa bak bu ilk kez duyduğum bir şey a8. hiç dikkat etmemiştim. aklıma gelmezdi bunun özellikle birini çekebileceği.

11 mart 2021 21:59