nasıl iş bulabilirim diş hekimliği bilgisi olan yardımcı olsun lütfen ?

internetten ilanlara bakıyorum yok denecek kadar az, etraftaki yerleri soruşturuyorum  yok , dus desen ertelendi tüm para kazanabilme hayallerim suya düştü ne zamana ertelendiği bile belli değil, youtuberlar şakır şakır para kazanırken çok sevdiğim mesleğimi yapamıyor olmak, tecrübesiz olmak çok ama çok üzüyor beni lütfen az çok tavsiyesi olan fikir versin etrafında diş hekimi tanıdığı olanlar ya da diş hekimleri işlerini nasıl bulmuşlar illa ki torpil mi lazım :(

1. Süslü pek bilgim olmadığı için soruyorum devlette çalışma durumlari nasıl oluyor sınavlara girip atanmaniz mi lazım. Bos oturmak yerine çalışırdiniz belki atanmak için gerçi düşünmüşsunuzdur o ihtimali de

1 aralık 2020 19:04

2. Devlete atanma torpille yani pardon kurayla oluyor ve çoook kısıtlı kontenjan

Dus da tamamen devlette yerin olması değil ama en azından 3 senelik devlette asistan olma sonrasında da uzman olma şeklinde oluyor

1 aralık 2020 19:10

3. Dusa zaten çalışıyordum ama ertelendi dediğim gibi

Öbürünün herhangi bir sınavı yok Atamanın kurayla

1 aralık 2020 19:11

4. dis okuyorum bu soru beni uzer

1 aralık 2020 19:16

5. Evet sesimizi çok duyurmaya çalıştık duyuramamışız demek ki. Atanamıyoruz, dus kontenjanları az açılıyor, iş yok. Evet yüksek puanlı bölüm, emek isteyen bölüm. Mezun olunca iş yok.

1 aralık 2020 19:19

6. Cevaplar için teşekkürler ancak yalnızca soruma yardımcı olabilecekler yazarsa çok mutlu olurum

İyi ki kazanamamışım yazmanız bir fayda vermiyor maalesef

1 aralık 2020 19:29

7. Valla mezun arkadaşlarım ülkenin dört bir yanına dağıldı süslü bence kendi şehrinde arıyorsan bulmakta zorlanabilirsin bizi bu hallere düşürenler utansın.herkes mesleği bırakacak sonunda

1 aralık 2020 19:29

8. Son süslüm haklısın büyük şehirde yaşıyorum belki de o yüzden böyle sıkıntılıdır, ama insan şehir dışına iş aramaya da gidemiyor atama açıldıkça şehir dışı yazacağım zaten

1 aralık 2020 19:32

9. Yani süslü zaten online olarak başvuru yapılıyor genelde de işi alıyorlar benim gördüklerim.yakın şehirlerden bakın bence gerçekten evde oturulacak gibi değil dus dersen ayrı bir dert.

1 aralık 2020 19:36

10. süslü özel kliniklerde başlıyor diye biliyorum genelde  yeni mezunlar, şartlar ideal değil hatta çalışma saatlerine göre ücret çok düşük ama birkaç yıl dişimi sıkıyorum demişti bir arkadaşım geçen sene mezun olmuştu o da (çapa diş mezunuydu)

siz hiç mi iş bulamadınız haftasonu çalışmama veya belli bir maaş gibi çizgileriniz mi var? o kız cumartesi de çalışıyordu mesela

1 aralık 2020 19:40