nasıl stalk yapmadan durabiliyorsunuz?

sürrekli eski sevgilimin bloğuna bakıyorum ve böyle olunca asla yoluma devam edemiyorum. şu şekilde stalk yapmayı bıraktım diyen varsa yazabilir mi? çünkü canımı acıtacağını bile bile açıp bakıyorum. yarın bir gün sevgilisi olur onu bilmek kahreder mesela beni bunu yaşamak istemiyorum ama hep girip bakıyorum öneriniz var mı

1. Imkanin varsa başka erkeklerle flört et, ilgin dağılır hiç değilse.

31 ocak 2019 15:50

2. Henüz 1 ay oldu bir kere deniyim dedim ama midem kaldırmadı süslüm ya. O arayışa geçmiş bile o kadar yılın üstüne aklım almıyor.

31 ocak 2019 15:52

3. Başta çok bakıyodum ben de. Sevgilisiyle fotoğraf attı -baya da romantikliiii fotoğraf bu arada :d - düşündüğüm kadar kahrolmadım. Hala takipleştiğimiz için ister istemez görüyorum ama dua ediyorum beni unfollow etse de görmesem yüzünü diye. Kuyruğu dik tutacam,çocukluk yapmayacam diye fingiriyle nerde ne yaptığını görüyorum mecbur hahahshsh

Bundan önceki ilişkimde de her gün kesin bakardım napmış netmiş diye,sonra resmen sigarayı azaltmaya çalışan tiryaki gibi azalta azalta bıraktım bakmayı. Ama bildiğin sayıyodum yani “ 3 gündür bakmıyorum,8 gündür bakmıyorum ha gayret kızım böyle devam” falan hahahsh

31 ocak 2019 15:56

4. Erkeklerin çoğu arayışa girer kimi kafa dağıtmak için kimi de oh bekarlık sultanlık dediği için. Kadınlar olarak fazla duygusal bakıyoruz olaya. Hem öyle alenen bulunan kadınlarla ilişkileri düzgün ve uzun olmuyor.

Stalk da bir süre sonra normallesiyor çok korkma.

31 ocak 2019 15:57

5. Ya ben kin tutabilen bi insan değilim süslüm ya 2 gün nefret ediyorum sonra güzel anılar geliyor aklıma silip atma olayını pek yapamadım henüz ama olucak umarım. Sevginin her şeye yetmediğini düşündüğü için ayrıldı. Umarım ben de senin olduğun yere gelebilirim ya hani acı vermeme durumuna. Teşekkür ederim yazdığın içinn

31 ocak 2019 15:59

6. Çok teşekkür ederim süslülerim yazdıklarınız için. Umarım şu günler biraz daha çabuk geçer de ben de yoluma bakabilirim. Dediğiniz gibi okul başlasın birileriyle flörtlesmeyi deniyim bakalım kısmet olursa tabi. Bu arda anonim5 yazdığın şeye baya güldüm ya avgsgss teşekkür ederim hepinizee

31 ocak 2019 16:05

7. klasik olacak ama bence zaman, stalk zamanla anlamsız gelecek henüz yeni 1 ay bence kısa bir süre. zamanla sık sık bakma ihtiyacı duymayacaksınız insan unutuyor.

31 ocak 2019 16:06

8. 2 sene önce ayrıldığım eski sevgilimi ve 10 ay önce ayrıldığım eski sevgilimi hala her hafta stalklıyorum diyeceklerim bu kadar.

31 ocak 2019 22:47