nasil zevk sahibi olabilirim susluler?

soru cok sacma gelecek ama bazi kadinlar vardir eminim burdada vardir, cok “aesthetic” zevke sahiptirler. yani kaliteli zevkleri vardir her konuda. ev tasarimi, giyim kusam, makyaj hatta parfum zevkleri bile iyidir. iste bende bu kadinlardan olmak istiyorum. zevkli degilim pek :( nasil beceriyorlar bunu. tavsiyelerinizi bekliyorum susluler

1. Bence önce insan kişisel olarak kendini geliştirmeli donanımlı olmalı. Bu dediğin şeyler de önemli ama bunları gerçekleştirmek için altının dolu olması gerekiyor. Yani sakil durmasın.

Sorunu tam anlamıyla cevaplayacak olursam instagramda tonlarca sayfalar var pinterestte benzer şeyler var senin neyi sevdiğin önemli.

Bi de moda çok çok çabuk değişiyor ama genele bakarsak sade şeyler her zamanın modası oluyor gerek giyim gerekse ev dekorasyonu

23 ekim 2022 00:31

2. Bende bu yaş alıp ekonomik olarak iyi bir seviyeye gelince oturdu. Kendimi tanımaya başladım, zevklerime ayıracak bütçem oldu. Minimal ama kaliteli şeyler edindim. Yıllarca belki bin tane parfüm koklamışımdır. "İşte bu" dediğim 1-2 parfüm oldu, parfüm imzadır gerçekten. insanın kendini tanıması, ruhen de belli bir dengeye erişmesi gerekiyor. Sonra kendini, çevreni güzelleştirmeye başlıyorsun.

23 ekim 2022 03:58

3. Pinterestte takıl, Moda tasarımcısından, endüstriyel tasarımcıya, mimarından, iç mimarına, ux designerından tut herkes oraya bakıyor ilham almak için. Sen de göre göre gelişirsin.

23 ekim 2022 08:36

4. Ruhum dengesizlikten ölüyor, mental olarak çukurdayım kendimi bildim bileli ama zevkim iyidir. Arkadaşlarımın hayat tarzına göre parfüm öneririm mesela, beni nasıl tanıyorsun diye şaşırırlar. genel olarak herkesin beğendiği şeylere çekilmemeye çalış. İnstagramdan çok pinterest daha iyi. Clean girl, hailey bieber, emma chamberlain tarzı gibi çok tekrar edilen şeyler seni özgün yapmaz. Krem rengi zamansız parçalar, deve tüyü kaban, chelsea bot, minimal takı çukuruna da düşme. Bence hafif maskülene kaymak her zaman cool duruyor. Onun ayarını kendinize göre ayarlarsınız

23 ekim 2022 21:07

5. A4 tam çok iyi gidiyordun niye deve tüyü kaban, minimal takı vs öneriyorsun diyecektim. Meğer ondan da uzak durmayı tavsiye etmişsin, rahatladım. gerçekten zevkli biri izlenimi verdin.

23 ekim 2022 21:12

6. sağol ano 3'cüm canım sıkıldığı için sana meme yaptım ;)

(link: https://imgflip.com/i/6xzyk1 link)

23 ekim 2022 22:49

7. Çok sağ ol A4 süslüler nasıl daha zarif gözükürüm, nasıl that girl olunur sorularına atılacak bir meme yapmışsın.

23 ekim 2022 22:55