ne zaman güzelleşmeye başladınız 😅😅?

yani hani diyolar ya glow up momentımı şu yaşında yaşadım diye? sizlerinki ne zamandı süslülerim?

1. yaş aldıkça kendime bakmaya başladım 27 yaşındayım bence hayatımda en güzel olduğum zamandayım ama öncelerden baksaydım o zaman da olurdum benim yüz hatlarım vs pek değişmedi. kendine bakan, güvenen her kadın güzeldir.

21 haziran 2020 12:30

2. 14 15ten sonra.

21 haziran 2020 12:32

3. Lisedek acayip çirkindim hatta ugly betty'dim. Ablam sürekli moral vermek için güzel olduğumu söylerdi, inanmazdım ama inanmak isterdim. Üniversiteye geçtim, kıvırcık saçlarıma şekil verdim vücut tipime uygun giyinmeye başladım ve makyaj yapmayı öğrendim. Makyaj dönüm noktam bu arada... erkekler etrafıma  dört dönmeye başladı sjzjjzzj

21 haziran 2020 12:33

4. a2 süslücüm, kendine bakmaktan kastınız beler yapmaya başladınız mesela😊

21 haziran 2020 12:33

5. Ben de 20 yaşımda güzelleştim

21 haziran 2020 12:35

6. cildime çok iyi bakıyorum bir kere. eskiden ne nemlendirirdim ne güneşten korurdum. etkilerini mucizevi bir şekilde bir anda değil zaman içerisinde görmeye başladım. yüzümde beni rahatsız eden benler vardı adeta özgüvenimi çalışıyorlardı, onları aldırdım. bir de makyaj yapıyorsam eğer ki pek yapan biri değilim doğru şekilde yapıyorum mutlaka. yanlış uygulanmış bir makyaj ürünü kadar kaş yaparken göz çıkartılan bir şey yoktur herhalde. aceleye getirmemeye çalışıyorum. vaktim azsa mesela daha az ürün sürerim ama uğraşırım doğru uygulamak için vs.

21 haziran 2020 12:39

7. Güzel bir çocuktum ama allah affetsin lisede ergenlik sivilceler derken bildiğin tipsizdim. Üniversiteye geçtim biraz biraz makyaj yapmaya başladım beraberinde cilt bakımı da geldi zaten. Ama en etkilisi bence kaşlarımı doldurmak olmuş yüz ifadem değişmiş resmen o da üniversite 2ye denk geliyor :d

21 haziran 2020 12:45

8. 26 yaşındayım hala bekliyorum.

21 haziran 2020 12:49

9. ben hep kısa saçlıydım, asimetrik pixie. insanlar o zaman da yakıştığını söylüyordu. ama ünide saçlarımı uzatma kararı aldım, eşzamanlı olarak zayıflayınca o zaman "glow up" anımı (gizlinot: böyle mi deniyordu :d) hissettim.

21 haziran 2020 12:59

10. 25 yaşında hala cilt bakımı yapmayan biri olarak glow up anımı bekliyorum. sanırım iş biraz bakım yapmaktan geçiyo 🤔🤔

21 haziran 2020 13:02