neden at hirsizi tipli erkeklerle berabersiniz?

evet soru gayet acik. disarida gayet hos bakimli ozenli bebek gibi kadinlarin yaninda saclari yagli, sakallari birbirine girmis, siyah noktadan yuzu gozukmeyen, disleri sapsari, ustu basi perisan halde cirkin olmanin da otesinde zevksiz ve pis adamlar gordukce bunu dusunmeden edemiyorum. olay cirkinlik degil yani, tamamen bir salmislik soz konusu. sozlukte buyuk bir cogunlugun sevgilisi var/ya da gecmiste sevgilileri olmus ve eminim ki bu tip adamlarla iliskisi olan kadinlar da vardir burada cunku toplum bunlardan gecilmiyor. bu adamlarla birlikte olarak onlara bu kriterlerin onemsiz oldugunu gosteriyorsunuz ve dis gorunusleri uzerine dusunmuyorlar/bunu onemsemiyorlar. hatta bizzat sahit oldugum kadariyla ozbakimina onem veren bakimli erkekler kendi arkadas gruplari arasinda “ilik” falan diye adlandiriliyor sanki erkek kokmali, pis ve daginik olmali. ama ne hikmetse kadinlardan bunlarin hepsini hatta daha fazlasini gayet acik sekilde bekliyorlar ve bunu cekinmeden dile getiriyorlar. bu adamlarin bu hale gelmesinin sebebi bunlarla birlikte olan kadinlardir bence. o yuzden soruyorum, neden? mideniz nasil aliyor?

1. iki sevgilim oldu ve ikisi de bakımlıydı. birincisi zaten çok bakımlıydı yani kaşları için lazere giderdi, spora giderdi, temizdi, güzel giyinirdi, saçlarına çok bakardı ama aldattı ahahah.

ikincisi ise daha az bakımlı ilkine göre ama saçları yağlı hiç görmedim, hayatımda onun kadar bir gün içinde kıyafet değiştiren birini de görmedim yani evde boş boş oturuyoruz bakıyorum tişörtünü falan değiştirmiş, dişleri vs. de temizdi. sakal çok seviyorum zaten o konuda bir sıkıntım yok, sadece ütüye pek dikkat etmiyor bu sevgilim, kalanı iyi, spor da yapıyor çok fit mi değil, evi çok temiz tertipli mi değil ama kişisel bakım olarak iyi olduğunu düşünüyorum, arada maske yapıyor ama cildinde sivilceler var, krem çok kullanıyor falan.

ama çok bakımlı olmasa da olurdum yani temiz olduğu sürece iyidir. diğer türlü zaten çok sevgilim de olmadı olanlar da böyleydi. olmam diyor muyum emin değilim, karakteri zekası azıcık etkilediyse ilk görüşte olmasam da zamanla olabilirim kendime güvenmiyorum.

31 ocak 2019 21:56

2. Benim sevgilim temiz bence. Mis gibi kokuyor hep içime çekiyorum kokusunu.

31 ocak 2019 22:07

3. Sürekli nargile içip arkadaşlarıyla 101 oynayan, sakallı, koltukaltı kıllarını almaktan aciz, sakallı, aynı şeyi tekrar tekrar giyen, kel alaka şort ve tişört kombinleri yapan, şort giydiğinde çorabı dizine kadar çeken bir oluşuma 1 yılımı verdim. Baktım ben de homo erectus olmaya doğru evriliyorum, doğal seleksiyona kurban gitmeden bastım tekmeyi. Siz de basın🤗

31 ocak 2019 22:11

4. birkaçı çok güzel seviyordu. spesifik bir cevabı yok yani. dış görünüşten etkilenen biri olmadığım için yakışıklı çirkin ayrımım da yoktur. ve galiba midesizim hiç umrumda olmuyordu. kaynak işi ile uğraşan bir sevgilim vardı tırnakları ne kadar keserse kessin kirli duruyordu. utanmasını bile seviyordum. güzel kokmak için ağır ucuz bir parfüm sıkardı onu da unutamıyorum. burnu siyah nokta kısmına takılmıyorum ben değil ama bütün kız arkadaşlar alıp insana çeviriyor o burnu. tedavisi kolay. diş konusuna da takılmıyorum çünkü en bakımlı olanin ilişkiye başlayınca fırça alışkanlığını bıraktığını çok gördüm.

31 ocak 2019 22:18

5. Ya bunun aslında yakışıklılık veya çirkinlikle alakası yok. Bu tamamen bakımla ve kendisine gösterdiği özenle, özsaygıyla alakalı. Kendisi bakımlı ve temiz olmuyorsa, bakımlı olmak nedir bilmiyorsa siz napabilirsiniz ki. Temiz değilse o kişi kendisine de saygısı yoktur bence. aileler çocuklarını çok etkiliyor temizlik konusunda, çocuk ailede temizlik namına bir şey görmediyse, uyarılmadıysa maymundan hallice hayatına devam ediyor. Toplumumuzda sanki sadece kadınlar bakımlı ve temiz olmalıymış gibi bir anlayış var. Bu anlayışta olan erkeklere lütfen prim vermeyiniz hanımlar. Bakımlı olmak medeniyetin göstergesi. Temizlik imandan gelir sözüne de inanmıyorum, öyle olsaydı insanlarımız ter kokmaz ve sokaklarda tek bir çöp bile görmezdik. Bunun gibi bir sürü örnek verilebilir tabii

31 ocak 2019 22:51

6. Kendim için konuşacak olursam ok aşşırı güzel değilim ama erkekte tipe önem veririm. Aynı zamanda bir erkeğin benim kadar bakımlı olması bana feminen geliyor bilemiyorum biraz itici. Pis de kokmasın da banyosunda benim kadar kozmetiği olan bir erkekle beraber olamam sanırım.

1 şubat 2019 00:08

7. Soru sahibi sen ben misin. Cidden gözü körleşiyor herkesin sanırım

1 şubat 2019 00:11

8. Size ne milletin kimle çıktıgı yahu. Bu kadar dış görünüş odaklı olursanız, ilerde o çok beğendiğiniz, birlikte oldugunuz erkekler tipinize laf edince, gelip burada soru sormazsınız o zaman.

1 şubat 2019 00:31

9. Oo seri közcü abimiz de gelmiş :d

1 şubat 2019 00:33

10. ben erkekler pembe yuz maskeleri yapsinlar cantalarinda kremle gezsinler kaslarini aldirsinlar demiyorum. temel bakimdan soz ediyorum arkadaslar. bakin soruda ne demisim sapsari disler, yagli saclar, ozensiz pis kiyafetler demisim. ben bu insanlara uzaktan bakinca midem kalkarken, birileri opusuyor, sevisiyor. ve tekrar ediyorum kadinlar boyle seylere onem vermedigi icin bu adamlar kendilerini duzeltmeye yeltenmiyor. yuzunu yikamayan disini fircalamayan adam kalkip da yanindaki kadina biyiklarini almamissin dediginde ben fittiririm. ben yasamiyorum bunlari, cevremde boyle erkekler de barindirmiyorum zaten ama burada okuyoruz. sokakta goruyoruz yanyana gezen tipleri. olay guzellik cirkinlik degil.

1 şubat 2019 01:57