neden bana kibarlik ya da en ufak ilgi gosteren herkese ilgi duyuyorum?

en basitinden bugun bankaya gittim. benimle ilgilenen adam cok kibardi arada 1-2 minik ne zamandir burda yasiyorsun, aa almancan cok iyi vs tarzi sorular da sordu. kisacasi ilgili ve kibardi, yani bir banka calisaninin olmasi gerektigi gibi :d ama ben bundan bile hafif de olsa etkilendim. yasim 25. cok muhafazakar bir ailede yetistim sevgiliyi birakin normal erkek arkadas edinmem hatta selam vermem bile yasakti. babamla ise hic yakin olmadik cok kontrolcu ve despot birisi. benimle hic bag kurmadi. hayatimda olup olmamasi onemli degil benim icin hatta yer yer nefret bile ediyorum. annem daha iyidir yine ama onujlanda aramiz pek iyi degil. hic sevgiye doymadim ailemde oyle diyeyim.  sizce bunlarla alakasi olabilir mi yoksa bu benim karakter ozelligim midir? en sinir oldugum ozelliklerimden biri bu cok yanlis secimler yaptim bu yuzden. degismek istiyorum artik

1. Cevap bence de sorunun icinde. Osmanli zamanında da kızlar çok baskilaniyormus ve okulda çok yaşlı erkek hocalar bile olsa kızlar aşık oluyormuş :)) yani doğuştan getirilen bir olayın bu kadar baskılanması maalesef ters etki yaratıyor hiç sahip olunmamis şey içten içe yuceltiliyor arada ben de yaşıyorum bu durumu. hiç gerçekten sevip sevilmedigim için sanki biri olsa hayat çok güzel olacakmış gibi bu da çok yanlış bir düşünce aslında nasıl düzeltilir bı fikrim yok :(

12 ağustos 2020 12:58

2. A2 yasli dedin de aklima geldi. Kendimden buyuk erkekleri de cekici buluyorum ben :d yani dede olacak yastakiler degil tabi ama mesele 35-40 yas arasi bence erkeklerin altin donemi. Hic o yasta biriyle beraber olmadim tabi ama nedense yasitlarimdan daha ilgi cekici geliyorlar.

12 ağustos 2020 13:24

3. Bilmiyorum büyük konuşmayayim ben de 23 yasindayim babam zaten 46 yaşında yani bana babam yaşında geliyor o adamlar kuzenim 30 yaşında hep abi diye alistirildik hala da abi derim büyük gelir hep . Bence sevgili olup ayrildikca aşarsiniz diye düşünüyorum .

12 ağustos 2020 16:37