neden erkekler onlari üzen kadinlari unutamiyor?

nerede kendilerini değersiz hissettiren, dengesiz, umursamaz kadın varsa hepsi bu tarz kadınları unutamayıp onlarla birlikte olmak istiyorlar. aksini hiç görmedim. sebebi nedir

1. O bahsi geçen kadın olabilirim. Benimkiler kendilerini zayıf ve değersiz hissedip bu algıyı kırmak için şekilden şekle girdiler. Yani ego zedelenmesi.

30 ocak 2024 15:36

2. Bir erkek bir kadına tümüyle bedenen ve ruhen sahip olmak, onu geçirmek parçalamak ve yönetmek ister. En masum görünen ilişkileri bile dikkatle incelerseniniz görürsünüz %95'i falan böyledir ilişkilerin. Erkeğin Ele geçirip hükmedemediği kadın her zaman aklında kalır.

30 ocak 2024 15:39

3. MALESEF AYNISI KADINLARDA DA VAR . KENDILELRINE IT GIBI DAVRANAN KRIMINAL KEKOLAR IÇIN ÖLÜP BITIYORLAR.

30 ocak 2024 15:40

4. (link: https://www.youtube.com/shorts/knAaGHwsKZk kesit)

30 ocak 2024 16:03

5. Valla soru cevapta gördüğüm üzere kadınlar da öyle. Hatta unutamama kısmını bırak kendilerine çöpmüş gibi davranan adamlardan ayrılamıyorlar bile.

30 ocak 2024 16:51

6. bunun erkeklere özgü bir durum olduğunu düşünmüyorum ben süslüm, bebek gibi kız arkadaşlarım bir çiçek almaktan aciz lağım faresi kılıklı tiplemeler için oturup ağlıyorlar. insan romantik ilişkilerde karşısındakinden negatif bir tepki alınca kendisinde problem olduğunu, onun kendini sevdirecek kadar iyi olmadığını falan düşünüyor heralde. merak konusu gerçekten

30 ocak 2024 20:15

7. Olay özsaygıda bitiyor. Çevrenizde sizi mecazen tokat manyağı yapacak sağlam dost+ özsaygı ile unutamayacağınız kişi yok.

31 ocak 2024 01:24