neden herkes iphone kullanıyor?

kızlar merak ettiğim bi konu var. etrafımdaki 20 yaşlarındaki herkes iphone kullanıcısı. çoğu da en son model iphone'a sahip. herkesin mi maddi durumu çok iyi, herkes neden o kadar paralar döküp iphone alıyor, verilen paraya değiyor mu?

1. ben iphone 6 da takili kaldim. daha baska model alamadim ustune. ama bence iyi telefonlar. bu telefonu degistircek olsam yine iphone alirim.

28 eylül 2020 17:00

2. bu arada 6 yılı geçti şuan kullandığım iphone 6yi alalı.

28 eylül 2020 17:02

3. Annem benim eski 5simi kullanıyor 7 yıllık ben de 7 kullanıyorum 3 yıl olacak aralıkta. Yani uzun ömürlü telefonlar ve arayüzü basit kullanışlı. Bundan sonra aldığımda ben de iPhone alacağım tekrar. Müşteri ilişkileri iyi. İki kez kulaklığım bozuldu garanti kapsamında yeni kulaklık gönderdiler mesela. Servis işleri sorunsuz ilerliyor genelde.

28 eylül 2020 17:04

4. Ben 6s kullanıcısıyım 5 senedir. Hiç problem yaşamadım birkaç çizik dışında tertemiz hala. Daha önce başka markalarda kullanmıştım ama en fazla 2 yıl dayanıyordu. İphone aldım rahatladım. 2 senede bir telefon almaktansa o telefonlara vereceğim parayla yine iPhone alırım. Durumum iyi değildi aldığımda ayrıca, taksitle almıştım o dönem.

28 eylül 2020 17:09

5. 2 buçuk yıldır 7 plus kullanıyorum bir bu kadar daha da kullanırım hala taş gibi telefon. Bozulursa da tekrar iphone alırım çünkü ekosistemden çıkmak istemem ve apple ürünleri verdiğin paraya değiyor. O fiyata samsung telefon alsam çoktan paralanmıştı eminim.

28 eylül 2020 17:10

6. İlk çıktığı dönemde 6s almıştım hala kullanıyorum. Ve telefonumu defalarca kez betona, mermere, kara vs düşürdüm. İki kez tamir gerekti onun dışında bir sorun yaşamadım. Kılıf kullanmıyorum, ekran koruyucu da bu sene kullanmaya başladım. 5 sene önce alınan başka bir telefona bakıyorum benim telefonum kadar iyi durumda değil. Fotoğraf kalitesi de hala çok iyi durumda en azından bana yetiyor. Aynı fiyata ablam başka bir telefon almıştı mesela çok pişman oldu.

Hafızası 16gb olmasa değiştirme ihtiyacı hissetmezdim, şu an yine iphone bakıyorum almak için.

28 eylül 2020 17:17

7. Verilen paraya değiyor ama bol hafızalı olanları. Hafıza olmadan bir telefon 'benim için' bir hiç. Kullanan herkes çok memnun. Ama bana asla uyan bir ürün değil. Harici kaynaklardan uygulama oyun vs indiririm. Telefon kişiselleştirmeyi seviyorum. İos benim için bu konularda çok sınırlı bir kullanım sunuyor. İlla onun istediği şeyler olacak. İlla o ne derse o olacak. Ben telefonuma hakim olmayı seviyorum. Bir de şarj sorunu var çevremdeki herkeste. Bunların dışında çok kaliteli telefonlar. Kamerası özellikle kendini çok belli ediyor, o da en iyi kameraya sahip benim gözümde. Ama dediğim gibi sadece bana hitap etmiyor.

28 eylül 2020 17:46

8. Kesinlikle uzun ömürlü olduğu için. Yaklaşık 6 senelik iphone 6'yı daha yeni değiştirdim ki hala hiçbir problemi yok. Bir kere bile servise gitmedi, pili değişmedi ve şarjı tam 1 gün gidiyor.

28 eylül 2020 17:56

9. Samsungun en iyi son model telefonunu kullanırken kendiliğinden anakartı yandı değiştirmek için bin küsür lira istediler. Ben de hem inadımdan hem de aynı şeyi yaşamamak için gidip iphone aldım. En azından sattığı malın arkasında cihazda bir sıkıntı olduğunda teknik servis bir hafta içinde işimi ücretsiz çözüyor

28 eylül 2020 18:03

10. iphpne 6 . 4. yılım maşallah hiç sorun çıkarmadı. Mezun olunca kendi paramla yine düşük modeli de olsa iphone alırım çünkü .ok memnun kaldım. Aldığım zamana göre de yüksektiyalan yok. Ama parasını çıkardı. Durumları el vermese alamazlar demek süslü. Ama şuan 3000 samsunga vereciğme 1000 daha koyar iphone alırdım çünkü yıllarca gidiyor. Android olsa eminim çoktan 3 kere ekran değiştirip kırmıştım. Ayrıca kesin çok yavaşlardı. Ama şart da değil yani. İleride durumunuz olursa denemenizi tavsiye ederim. Ben çok model takıntılı değilim. Maddiyatını karşılayacağım kadar olsun yeter.

28 eylül 2020 22:34