neden sürekli güzelsen seni üzmezler deniliyor?

beni bunun aksine hep üzdüler ve çok güzelim. sürekli böyle denilince kendimde bir sorun aramaya başladım artık, benim başka bir eksiğim mi var diye.

1. Yeterince güzel değilsin demek ki... bunu doğru bulmasam da, insanlar toplumun popüler güzellik algısına uyan birisine çok daha ayrıcalıklı davranıyor.

Kendi özel hayatınızda, kendi seçtiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizde üzülüyorsanız sorun sizdedir zaten. Şüphelenmekte haksızsınız. Ya karakterinizde sorun vardır, ya da hayatınıza dahil ettiğiniz insanlarda. Ki bu insanları siz seçtiğiniz için sizde mutlaka bir sorun var demektir. Uzun lafın kısası,

gündelik hayatınızda karşılaştığınız sıradan insanlar sizi üzüyorsa, sorun zannettiğiniz kadar güzel olmamanızdır. Hayatınıza aldığınız insanlar sizi üzüyorsa, sorun ya karakterinizdedir ya da seçinlerinizde.

27 ağustos 2021 03:37

2. Yoo baya baya güzelim, eminim yani. Hayatıma aldığım kişiler üzüyor, üzünce de hayatımdan çıkarıyorum direk. Yalnız onları ben seçsem bile bana değer verecek insanlar denk gelmiyor ve şanssızım da. Yoksa özellikle o tarz insanları seçme gibi bir durumum yok. Bu yüzden şuan yalnızım mesela ama böyle de hayat geçmiyor ki.

27 ağustos 2021 03:43

3. Allahm bana da kendime çok güzelim diyebilmeyi nasip et

Not- kendini güzel bulman hoş bir özgüven örneği ama insan da bi Merak ediyor foto istrrizhahshss

27 ağustos 2021 03:43

4. E bir soru soruyorum burada yaşadığım sorunu anlatıyorum inanmayanlar oluyor sorduğuma cevap vermek yerine. Konu sizin inanmanız değil ki.

27 ağustos 2021 03:45

5. Evet anonim2 hayatımıza aldığımız her insan en başta tüm açıklığıyla bize gerçek yüzünü gösteriyor çünkü değil mi? Peşimde türlü jestlerle dolanan, eski İstanbul beyefendisi gibi konuşan adam 2 yıl sonra işler ciddiye binince benden sıkılınca hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguladı. Bu yüzünü görmüş olsaydım asla ilişkiye başlamazdım, bana dümyanın en düşünceli kibar insanıymış gibi davrandı uzun süre boyunca.

27 ağustos 2021 03:46

6. Foto at sil ya zaten su an 50 kisi falan onlinedir max

Dur istatistiklerden bakicam hatta kac kisiyiz

27 ağustos 2021 03:50

7. Süslüm ben seni anlıyorum. Ben ve en yakın arkadaşım ikimiz de çok güzel kızlarız mesela fakat ikimizin de geçmişten bu yana aşk hayatı bok gibi maalesef. Biz seçimlerimizin yanlış olduğu konusunda uzlaştık. Hep sıkıntılı insanlar seçiyoruz çünkü bizim de psikolojik olarak bir takım sıkıntılarımız var mesela değersiz hissetme ya da ailevi travmalardan gelen daha başka hisler. İnsan hangi frekanstaysa o frekanstaki insanlar çıkıyor karşısına. Şimdilerde ikimiz de kendimizi iyileştirmeye, özsevgi gibi konuları halletmeye odaklanıyoruz. Yani burdaki yazarkarın "güzelsen her şey çözülür, çözülmüyorsa yeterince güzel değilsin" laflarına aldırma. Çözülmeyebiliyor.  Bu arada güzel değilsin bıkbık diyecekler ben kumral, 168 boyunda, 48 kilo, ince yapılı, uzun yüzlü ve yeşil gözlüyüm. Arkadaşım ise 172 boyunda, sarışın -kilosunu bilmiyorum ama zayıf- yüz hatları yuvarlak ve cidden çok güzel bir kızdır.  Yakın çevremiz bize bella ve gigi der öyle söyleyeyim. Ama dediğim gibi frekans önemli.

Bir de şunu söyleyeceğim eğer karşına hep aynı tarzda erkekler çıkıyorsa orada çözmen gereken bir şey vardır. Sınav gibi düşün, veremediğin sürece mezun olamazsın. Biraz dur düşün sorun ne, neden böyle oluyor, bunun kaynağı ne olabilir? Yani bunlar cevaplanması kolay sorular değil, gecelerce uykusuz da kalabilirsin ama inan bana hep aynı huyda insanlara çekilmek tamamen psikolojik

27 ağustos 2021 03:57

8. kimse güzel olunca herkes size narin bir çiçekmiş gibi davranıyor demedi ki, ben hiç güzelsen seni üzmezler diyen birini de duymadım. güzel olmanın her zaman avantajları vardır ve güzel olmayan bir kadına göre en az 2-0 öndedir bunu da çirkin olmayan anlamaz ama bu hayatın size kıyak geçeceği anlamına gelmez öyle olsaydı modeller intihar etmezdi. bu arada soruyu trollüğüne sorduğunuz belli ama gerçekten böyle düşünen kızlarımız olduğu için yazdım bu cevabı, açıklamada yazdığınız şeyler güzelim ama sevilmiyorum sorularına verilen cevaplardan çıkan kaoslara ait yani bir daha sorduğunuzda biraz uğraşın da eğlenelim bari.

27 ağustos 2021 03:58

9. Ya güzelliği kafanızda öyle bir büyütmüşsünüz ki güzelim diyen birine inanmıyorsunuz pes. Sanki kişinin isteyerek sahip olduğu bir şeymiş gibi. İnanmayın yani, ben kendi yaşadıklarıma çözüm arıyorum kimseye ispat etmek için güzelim demedim.

27 ağustos 2021 04:05

10. Boşuna allah çirkin şansı versin dememişler