neden zengin bir sevgili istemek suç gibi lanse ediliyor?

öncelikle 24 yaşındayım, hayatın sillesini de ilişki anlamında çok fena yedim. maddiyata önem vermiyordum falan derken artık benim için en önemli kriterlerden biri oldu. 1000 liraya parfüm sıkıp 600 liralık ruju sürüp hesap ödemeyen cimri erkekle buluşmak istememek neden suç oldu?

1. Neden suç olsun yol senın tercıh senın ama kendıne ait maddi özgürlük ve mesleğin de olmalı.Ayrıca erkekler de degıstı zengın adamlar öyle aman aman guzel falan degılsen kolay kolay evliliğe yanaşmıyor ha yenı yetme zengınlerde olabilir ama onların da parayı sindirme evrelerindeki durumlara tahammül etmek lazım.

20 şubat 2022 12:57

2. Hayatın sillesini gerçekten yemiş biri hesap ödetmeye değil karaktere, kişiliğe önem vermeli çünkü. İlk kriteri para olan kadın = gold digger

20 şubat 2022 12:57

3. Siz zenginseniz sevgiliniz de zengin olmalı tabi. Ama kenar mahalle dilberinin sırf zengin koca avlamak için aranması saçmalık.

20 şubat 2022 13:00

4. 1000 liralım parfüm sıkıp 600 liralık ruj sürebiliyorsan sen de zenginsindir kendin gibi birini istemen normal

20 şubat 2022 13:01

5. of 24 yaşındasin ne sillesi yemiş olabilirsin siz de golddiggerlığa bahane arıyorsunuz. noldu maksimum aldatılmışsındır ananı mı sikti adam noldu yani. Başlicam götüne don alamayan karıların zengin koca aramasına ya

20 şubat 2022 13:01

6. gayet yiyicisiniz, kendinizi aşağıda görüyorsunuz. başkasının sırtından geçinip elinizi bir yere koymaktan gocunuyorsunuz. erkeğin malı olmayı kabul edip onu yüceltiyorsunuz. sizin yüzünüzden asla eşit olamayacağız, aşırı cinsiyetçisiniz ve bu bakış açısı en çok size zarar veriyor. kendi parasını kazanan kadın olmayı hayal ederseniz herkes size saygı duyar ancak bu kafa yapısıyla herkes, sevgiliniz dahi sizi aşağıda görecektir. birinin malı olmak bu kadar hoşunuza gitmemeli, şok oluyorum.

20 şubat 2022 13:01

7. bu sözlükte hesap ödeme mevzusu neden bu kadar konuşuluyor, her gün neden en az iki soru açılıyor bu konuyla alakalı? neyi anlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum hiç. yediğinizi içtiğinizi ödemek üzerine bu kadar düşünmek komediden başka bi şey değil

20 şubat 2022 13:03

8. yine gelcek kadın düşmanısın! kadınların hayatı zor zaten! diyenler. arkadaşım zaten kadının hayatı zor ise bu erkekler yüzünden. yine bir erkeğe bel bağlarsan ataerkiye hizmet etmekten başka bi şey yapmazsın. soru sahibi sille mille bahane, kafa yapın buymuş.

20 şubat 2022 13:05

9. Trdeki erkekler üç aşağı beş yukarı aynı. Cimri, bencil, kötü. Parfüme ruja o kadar para verebildiğinize göre paranız var. Yurt dışına Mastera gidin, oradan sevgili yapın. Hem kültürünüz genişler hem de böyle şark kurnazları ile uğraşmazsınız. Ha Avrupalı erkekler de öyle herşeyi ödemez ama en azından sizin paranızda gözü olmaz

20 şubat 2022 13:06

10. Cimri olmak başka zengin olmak başka yalnız, bu ayrımı bile yapamıyorsunuz:(

20 şubat 2022 13:07