nerede piercing yaptırdınız, önerir misiniz? istanbulda?

süslüler tragus piercing yaptırıcam, kadıköyde çok fazla yer var ama neresi iyi yapıyor bilemedim. overdose no8 uygun fiyatlı geldi, orada yaptırdınız mı?

1. Sakın sakın gitme buraya çalışanları çok kötü ve kabalar. Kampanya varken gittik üstümüze yürüyeceklerdi neredeyse. Buranın dışında her yer olur

3 mayıs 2022 14:57

2. Hepsini negatif'te yaptirdim. Memnunum.

3 mayıs 2022 14:57

3. Tattoo hard gibisinden ismi olan bir yer vardı. Oradan memnun kalmıştım ben. Alt katında kadın kuaförü var, üst katında dövme/piercing salonu. Tavsiye ederim. Çok kibar ve işini iyi yapan bi adam.

3 mayıs 2022 14:58

4. Caddebostan alien'a gidebilirsin süslücüm. Çok uygun değil ama sanırsam.

3 mayıs 2022 16:00

5. Ümraniye mor gümüş. Ben taaaa kac sene önce 30 a mi ne deldirmistim. Su an ne kadar bilmiyorum arayıp öğrenin bence. Metro durağına da çok yakın yeri.

3 mayıs 2022 17:16

6. Aa overdose un kötü olmasına şaşırdım :(

Çok teşekkürler süslülerr

3 mayıs 2022 18:16

7. Geçen hafta overdose a yaptırdım ben de. Evet çok sıcak davranmadılar ama zaten 10 dk bile sürmüyor ben iki tane deldirdim kulagimda. Bence dikkat etmeniz gereken tek şey hijyen. Hijyen olarak da iyi geldi bana.  Her musteriden sonra eldiven degistiriyorlar steril tek kullanimlik ignelerle deliyorlar vs tavsiye ederim

3 mayıs 2022 18:39

8. Avrupa yakasında Kağıthane için öneri verebilirim. Kadın kendisi anlaşmalı bir kuaforle çalışıyor tragus deldirdim hiçbir sorun çıkmadı

Mesaj atabilirsiniz.

3 mayıs 2022 18:43

9. Taksimde shadows tattoo var, önceden atlas pasajının içindeydi şimdi sanırım istiklal üzerinde farklı bir konumdalar çok emin değilim. 4 kere piercing yaptırdım orda gayet memnundum hiç birinde bi sorun yaşamamıştım. Tatlış ve ilgili insanlardı hep bana denk gelenler

3 mayıs 2022 22:54