neslihan atagül ile kadir doğulu hangi tarikata üye?

internette bektaşi yazıyor evet ama olamaz yani. bilmediğim başka bir şey mi var?

1. götümün kırma kılı tarikatine üye gece gece merak ettiğin şeye bak amk

28 nisan 2023 23:55

2. Bence tarikat değil de açık ilişki durumu gibi.

28 nisan 2023 23:57

3. a1 benim için gün yeni başlıyor.

29 nisan 2023 00:09

4. a2 bana da öyle geliyor ama yağmur çelik youtube kanalında tarikata üyeler ve onların üye olduğu tarikatta bunlar normal dedi.

29 nisan 2023 00:11

5. Çevremde bektaşiler var. Buna derviş değil şarlatan unvanı bile verilmez diyorlar. Bence de alakası yok. Ya sallıyor ya trollüyorlar. Adnan Oktar tarzı bir şeydir.

29 nisan 2023 00:16

6. Ekşide vardı galiba bununla ilgili girdiler. tarikat da hangi kol kimbilir bektaşilik bir tane mi

29 nisan 2023 00:34

7. Kaç tane olmasını bekliyorsun A6?

Konu bence beştaşilik denilerek alttan alta siyasete bilinçli olarak çekiliyor bence. kendini baba ilan eden bir grup kafası güzel tüccar vardır bu işin arkasında. Kadir konuştukça reklamımız oluyor diye keyifleniyorlardır.

29 nisan 2023 01:13

8. a4 bana laf sokacağına araştır. çok emin konuşuyorsun sana şaşıracağın bir bilgi vereyim. tarikatler kollara ayrılır, genellikle intisap ettikleri kişinin adıyla devam eder. mesela nakşibendiliğin halidiyye kolu vardır. halvetilik ise dört kola ayrılıyor ruşeniyye, cemaliyye vs. bektaşiliğin içinde ilk zamanlarında kalenderi, haydari gibi gruplar da yer alıyordu. ayrıca şuan bilindiği kadarıyla bektaşilik hacı bektaş-ı veli'yi bekar kabul edenler ve etmeyenler arasında 2 kol olarak biliniyor. HER ŞEYİ BİLDİĞİNİZİ SANMAK MÜTHİŞ ÖZGÜVEN YA!

29 nisan 2023 01:43

9. Zararlı cemiyetler ünlüler arasında yükseliyor, oynat bakalım.

29 nisan 2023 06:58

10. Bence de tarikat hikaye ya. Baktı dönem sekülerlerin ezildiği horlandığı, tarikatların dergahlarjn yüceltildiği dönem ordan kendine pay çıkarıyor. Almış yanına kızı yaşında neslihanı ipini nereye çekerse oraya geliyor, istediğini yaptırıyor. Açık ilişki de değil öyle olsa neslihanı da görürüz duyarız birileriyle. Kadir kendi istediği haltı yiyip eve gidip " aşkım ben erkeğim " hikayeleri anlatmıyorsa bir halt bilmiyorum. Biri acilen neslihanı bu uçkursuzdan kurtarmalı.

29 nisan 2023 07:00