nevra nasil isim suslulerr sizce?

bana cok zarif geliyor anlami beyaz cicek. modern degil ama etrafimda nevra isimde tanidigim yok. o yuzden ekstra hos geliyor bana. ama kocam alin veya mila olsun diyor. hangisi daha hos? mila sanki kedi ismi gibi

1. Nevra daha güzel süslü. Alin, mila duymaktan artık gına geldi. Manasız manasız hece birlesimleri.

15 mart 2024 19:09

2. Etraf alin Mina dolu Nevra ismi daha asil süslü. Sağlıkla büyütün inşallah

15 mart 2024 19:11

3. Nevra sert bir karakter aklımda canlanıyor

15 mart 2024 19:28

4. Bana nevrim dondu, nevroza, nevrotik gibi seyleri cagristidigindan nevra isimli biri sanki her ana avazi ciktigi kadar bagaracak gibi geliyor asla zarif bir cagrisimi yok. Ote yandan alin veya mila'da bulanti getirdi artik.

15 mart 2024 19:36

5. Nevra bana da sert geliyor. Söyleniş açısından da biraz kaba geliyor. Neva nasıl süslü?

15 mart 2024 19:39

6. nevra serezli'nin, deve kuşu kabarenin aşk olsun oyunundaki zerafeti geldi direkt aklıma açıkçası. ilk 15 dksını izleyin hemen anlayacaksınız söylemek istediğimi.

15 mart 2024 19:42

7. nehir, defne gibi isimler de güzel süslü onları da düşünebilirsin

15 mart 2024 19:54

8. nevra bana gıcık kadın patronları hatırlatıyor direkt ya ben koymazdım şahsen ama eşinin dedigi isimlerde baya kötü evcil hayvan isimleri gibi.

15 mart 2024 19:56

9. kürt ismi gibi geliyor. bi de nevrotik.

15 mart 2024 20:52

10. Güzel değil bence ama alin ve mila'dan daha iyi her türlü