nez demir dilan polat olayı ne?

belki daha önce konuşulmustur rast gelmedim. bunlar rakipler mi. kim bunlar bu güzellik merkezi zincirleri ne. rakipler mi. ne zamandır bu kadar popülerler? biraz anlatan olur mu süslüler tanıyan eden

1. Aşkım çok üşendim yazmaya. Soru cevaplarda arat illa ki vardır

22 ağustos 2022 14:26

2. 5-6 sene once biri fotocuydu, su anki halini şok icinde izliyorum. Helikopterle stadyuma inmeler falan, tüm bunları sosyal medyayla başardığını sanmıyorum hic. Diğeri de kendince komik video cekerdi, hadi o, o sektöre paralel bir kariyer edindi. Ama diğerinin sonradan gelisen bu zenginliğini aklim almiyor. Soruya yanit değil ama isimlerini görünce içimi dokmek istedim. Ins denk gelip burayi okumaz da aksam storylerinde beni cekemiyollaaaa diye aglayip beddualar yağdırmaz.

22 ağustos 2022 16:32

3. Ay fotocu demisim ya, baska bise anlasilmasin, dogum fotoğrafçılığı yapıyordu

22 ağustos 2022 16:33

4. a2 dilan polat mı doğum fotoğrafçısıydı. ayy ikiside birbirinden tuhaf tipler nasıl böyle zengin oldular bir anda, kim takip ediyor bunları, bu cazgır kadınların güzellik salonuna kim gider allah aşkına. şaşırmakta haksız mıyım? bir de sürekli asla bilinmeyen markalı güzellik ürünlerinin reklamını yapıyor salonumda bunları kullanıyorum diyip duruyor dilan polat. yani bu sosyal medya işinden güzellik salonu sektörüne geçiş yapan şubeleşen ala var onu da bilinirliği tanınmışlığı ortada ve salonlarında hep güzel markalar kullanılıyor. bu kadınlar nerden türedi de kimler güvenip bu kadar akın ediyor salonlarına şubeler açılıp duruyor.

22 ağustos 2022 16:55

5. Ben de anlamadım klasik titan zinciri gibiler

22 ağustos 2022 17:20

6. Iste ben de asla anlam veremiyorum. Ya benim cilt islemlerim icin gittiğim klinigi karı-koca bir doktor bir cift isletiyor. Sehrimde cok da begenilen bir klinik, gelenin gidenin haddi hesabi yok. Ama boyle subelesemediler, yeni bir cihaz alırken kirk kere düşünüyorlar falan. Bu parayı kimse bana sektorle, cok çalışmayla aciklayamaz.

22 ağustos 2022 17:28

7. Dilan polata kocasi kuyumcu bile acti