nezlede tat-koku kaybı olur mu?

hapşuruk olduğu için korona olmadığımı düşünüyorum ama yanılma ihtimalim var mı acaba sizce? tat-koku da gitti çünkü.

1. Nezlede de tat ve koku kaybı olur burun tıkanıklığı olur burun akıntısı

25 ağustos 2020 15:43

2. Burun tıkanıklığı sebebiyle olabilir bence. Ama korona + alerjisel bir hapşuruk da olabilir. Bence Kendinizi izole edin, kötüleşirseniz doktora başvurun

25 ağustos 2020 15:44

3. koronada hapşuruk olmaz mı? Buna sadece gülüyorum korona atlatan biri olarak... hapşuruktan kafamı doğrultamıyordum ben?

25 ağustos 2020 15:48

4. süslüler genel olarak iyiyim çok şükür. tam olarak anlatayım süreci. 5 gün önce başladı. 2-3 gün boyunca hapşurdum, burnum aktı, ara ara tıkandı. iki gündür hapşuruk da burun akıntısı da tıkanıklığı da yok ama şiddetli tat-koku kaybı var. nezledir demiştim ama bu şüphelendirdi. evde de kronik rahatsızlığı olan babam var o yüzden endişelendim. teşekkür ederim cevaplar için.

25 ağustos 2020 15:49

5. anonim 3 gerçekten mi ya, epey araştırdım aslında ama hapşuruk yok diyordu herkes ısrarla :/

25 ağustos 2020 15:50

6. etrafımda corona olanlar ilk etapta nezle, grip gibi başladığını ardından koku ve tat almanın gittiğini söylüyorlar. corona olmanız olası bence gidip test yaptırın.

25 ağustos 2020 15:52

7. test yapmıyorlar ki süslü. arkadaşım gitti yapmamışlar test. yoksa yaptıracaktım

25 ağustos 2020 15:53

8. o zaman kendinizi mümkün mertebe izole edin ve ateşinizi düzenli ölçün. umarım bir şeyiniz yoktur, şimdiden geçmiş olsun.

25 ağustos 2020 15:57

9. anonim 6 aynen öyle yaptım... ama yaz boyu öyleydim bi yandan.

25 ağustos 2020 15:57

10. Evde bir odada izole et bari kendini süslü geçmiş olsun. Takip et belirtilerini. Bunları söylesen test yaparlar herhalde daha ne olması gerekiyor test için?

25 ağustos 2020 15:58