nişan yemeği sorunsali?????????

suslüler selam. yaklaşık 2 ay sonra nişanım olacak. sevgilimin ailesi yakin bir ilden bizim olduğumuz yere gelecek 2-3 saatlik bir mesafe. davetliler sadece yakinlarimiz, yaklaşık 100 kişi. dolayısıyla küçük bir yer tuttuk, kafe gibi düşünün. ama şu yemek olayını çözemiyorum, sizce yemek olarak ne vermeliyiz? ve yemek bu yüzük seremonisinden önce mi sonra mi olmali? mevlüt gibi tavuk pilav olmasin istiyorum, et pilav mi olmali onu da bilemedim. bazıları açık büfe gibi bir masa hazirliyor sanirim. fikir veren olursa cok sevineceğim

1. pasta yanında kuru pasta, kuabiye vs ve içecek bence, gittiğim bir nişanda öyleydi.

23 temmuz 2024 19:26

2. Açık büfe şık sunumluklarsa börek, sarma, tek kişilik sunumlarda salata falan olabilir. Et-pilav mevlüd gibi olur

23 temmuz 2024 19:27

3. (link: https://www.instagram.com/p/CjsdpKQNlkO/?igsh=MWxvdG4zaWhqNTV6OA== Ben bu tarz yapmıştım, sarma, börek, den salata da vardı)

23 temmuz 2024 19:30

4. Suslüler normalde bence de öyle olur ama uzaktan gelecekler diye yemek vermek gerekir diye düşündüm. Poğaça börekle olur mu

23 temmuz 2024 19:30

5. Mercimek köfte, tatlı falan sunumu çok tutarsan olur, ama yemek vermek istersen de sadece pilav ve etle olmaz, yanına salatası, tatlısı, çorbası lazım

23 temmuz 2024 19:32

6. nişana geliyorlar yemeğe değil.

23 temmuz 2024 19:34

7. Tavuk pilavla et pilav arasındaki farkı çözemedim bence ikisi de Mevlüt gibi olur sunumluklarda ikramlar daha hoş durur

23 temmuz 2024 19:46

8. Bu arada bizde mevlüd, cenaze gibi durumlarda et-pilav yaptırılır, tavuk pilavla aynı şey dendiği gibi

23 temmuz 2024 19:56

9. Anonşm 1 gittiği ten nişanda kuru pasta geldiği için yemeği gereksiz görüyor sanırım. Şehir dışından gelene elbette ikram yapılır kuru pasta ile yollanmaz. Aynışa nişan yemeği diye sormuş ss. Nişan yemeğine geliyorlar yani

23 temmuz 2024 20:01

10. Süslü uzaktan geliyorda on saatlik yoldan gelmiyorlar herhalde iki üç saat nedir ki nişan ikramlıklaro gayet yeterli olur güzel de ağırlarsınız yanlarına da verirsiniz daha me olsun abartmayın

23 temmuz 2024 20:03