nişanda dış çekim yapmak nasıl olur?

şimdi baharda büyük ihtimalle söz nişan yapacağız. büyük nişan değil evde yapacağız, o yüzden de zaten çok masraf yapmamış oluruz sizce dış çekim yapsak nasıl olur? daha söylemedim bunu sevgilime şimdi o ne gerek var filan der ama ben istersem de kabul eder aşırı saçmaysa yapmayacağım ama merak ediyorum.

1. gelin evindeki gelinler nişanda da yaptırıyor genelde

31 ocak 2019 12:43

2. Nişan için bence gereksiz ya. Düğün nişan birleştirip kaliteli bir şey yapabilirsiniz bence. Nişan için fazla geliyor bana.

Ayrıca çok isterseniz benim abim ve nişanlısı böyle tarihi bir yere gittiler güzel bir kamera ile sanırım Huawei gibi bir telefonun kamerası onunla çektiler valla çok güzel oldu sıfır masraf.

31 ocak 2019 12:52

3. Normal hayatta da böyle şeylerin heveslisi değilimdir  hiç ama şimdi başıma geldikçe acaba ilerde bakar mıyız diye düşünüyorum o fotoğraflarımıza. Bir de evde nişan olacağı için o anda çok güzel fotoğraflarımız olmayacak ya.

31 ocak 2019 12:57

4. Nişan albümümüz düğün albümünden daha güzel oldu iyi ki dış çekim yaptırmışım. Ben gereksiz bulmuyorum her gün nişanlığımı giyip fotoğraf çektirecek halim yok bir kere yapılıyor neden anı kalmasın ki mutlu olduğum günden ? her şeyi pembiş gelin evine bağladılar Fotoğraf çekimiyle ne alakası var anlamadım. İçinizde kalacaksa yaptırın, keşke yaptırmasaydım gereksizmiş dersiniz en fazla. Keşke yaptırsaydım pişmanlığından iyidir.

31 ocak 2019 13:03

5. Sevdiğimiz adamla güzel bir adım atmış oluyoruz ? Birini sevmek ortak bir hayata başlamak eziklik falan mı anlamadım ? Başarı dediğimiz sadece kariyer mi olsun ya da dünyanın dört bir tarafını gezmek falan ? ‘Aman yarabbi yurt dışına çıktım evlenmeyi asla düşünmüyorum çok asiyim uuu neler başardım ben iyi ki nişanlanmamışım o nasıl bir ezikliktir !!’

Yas mı tutalım nişanlanıyoruz evleniyoruz diye ?

Durun gülmeyi unutmuşum ezici bir de gülücük atayım :d

31 ocak 2019 13:17

6. Bence terbiyesizleşmeyin. Yüzük takmış olunca bir şey başarmıyoruz sadece aşık olduğumuz adamla nişanlanıyoruz, evlenmeye adım atıyoruz hayatlarımızı birleştiriyoruz. Tekrar söylüyorum aşık olduğum adamla... yani mutluyuz ve bunu binbir rezillikle göstermiş olmuyoruz. Sadece çocuklarımıza torunlarımıza gösterebileceğimiz bir anı defterimiz olsun istiyoruz. Sadece masraf olarak gereksiz mi olur diye düşünüyorum ben. Herkesi önyargılarınızla boğmayın.

31 ocak 2019 13:18

7. Anonim 1, ne alaka ya neyi başardınız da Vs? Ben de gereksiz diyenlerdenim ama yok rezillik yok neyi başardınız gibi şeyler ne saçma?

O zaman hiçbir şeyin çekimi fotosu olmasın evlenirken de olmasın neyi başarıyorsun evlenirken? Başarı ne alaka ya bir de neden mutlu olunurmuş ya insanlar mutlu olmak için size mi soracak?

31 ocak 2019 13:21

8. evlilik merasimlerini beğenmemek de moda oldu herhalde.

bak arkadaşım, sen sadelik seviyorsun ve bu tür şeyleri gereksiz buluyorsun diye herkesin aynı düşünmesi gerekmiyor.

toplu yaşama geçişten beri insan oğlu adına evlilik dediğimiz birliği türlü şölenlerle kutluyor. yani "aaa, o neymiş yaaa" diyeceğin bir şey değil bu merasimler.

kimi örf adet gereği, kimi canı öyle istediği için, kimisi de elaleme gösteriş için yapıyor bu tür etkinlikleri. benim kendi fikrime göre de gerek yok, ben de gereksiz masraf ve yorgunluk olarak görüyorum ve yapmadım böyle şeyleri. ama milleti tercihleri ve seçimleri yüzünden yargılamıyorum/aşağılamıyorum.

sen gereksiz görüyorsun diye herkes gereksiz bulmak zorunda değil. millet ister fotoğraf çekimi yapar, ister ateş yakar, ister amuda kalkar "evleniyorum" diye. ve kimin evliliği ne şekilde gerçekleştirdiği de (buranın altını çiziyorum) kimseyi ilgilendirmez evlenen taraflar dışında.

31 ocak 2019 17:47

9. Yani gerçekten sorduğuma soracağıma pişman oldum. Bunları siz yapmadığınız için küçük görmekle; bunları yapmayanları ezik diye küçük görmek arasında ne fark var? Kararsızım diyorum masraf açısından çok külfetli olmayacaksa isterim acaba nasıl olur diyorum tutmuş bana cringe diyor, biz isteme bile yapmadık diyor e yapsaydın benim hoşuma gidiyor o geleneği yaşatmak.

Bunları yapmadık diye övünmekle cool olmuyorsunuz. Yapacağım yahu hem de hepsini yapacağım şimdi büyük nişan davetiyesi bastırıp mutfağıma da kocişi getirir karısı pişirir yazan şeylerden alacağım hadi bakalım. Sonunda delirdim. Gerçek coolluk bu değil.

31 ocak 2019 17:54

10. Derdim saçma bulanlarla değil onlar zaten boşa masraf ya da zaman kaybı açılıp bakılmıyor bile sonra der geçer. Benim derdim aşağılayanlarla. Soru da şu ki evde nişan yapmayı düşündüğümüz için dış çekim nasıl olur? Mantıklı mı?

31 ocak 2019 18:02