nişandan sonra verilen hediye?

iyi akşamlar süslüler. 1 ay sonra nişanım var. nişandan sonra hatıra olarak bir şey yaptırıcam. ancak sağa sola atılıp kaybedilen gereksiz bir şey değil de güzel ve işe yarar bir şey yaptırmak istiyorum. en azından şık olsun. önerisi olan var mıdır acaba? teşekkür ediyorum.

1. İpten yapılan anahtarlıklar oluyo ben onları beğeniyorum kullanılabiliyor en azından

6 eylül 2022 23:18

2. Ben daha bir kişide bile o ipten anahtarlığı kullanan görmedim. Bence magnet kesinlikle en azından azıcık değer verenler bile hemen takıyor buzdolabına. Eğer ki işlevi olsun derseniz magnet açacaklar var çok kullanışlı ve güzel.

7 eylül 2022 08:32

3. bu zaman kadar sadece sukulent/kaktüs ve kedi/köpek maması veren çiftlerinkini çöpe atmadım. gerisi maks bir saat durmuştur. zorla bir de ele tutuşturuyorlar.

7 eylül 2022 09:13

4. Milletin adının yazılı olduğu magneti açacak bile olsa direkt atıyorum ne alaka ya evimde fjskfkkd

7 eylül 2022 09:56

5. Bir arkadaşım oda kokusu gibi bir şey vermişti çok güzel kokuyordu ve görünmeyecek bir yere koymuştum buram buram kokuyordu çok hoştu.

7 eylül 2022 09:57

6. Ben de üzerinde isim yazılı eşyaları evde sevmiyorum açıkçası. Aslında çok işlevsiz bir şey olduğunun farkındayım. Ancak annem çok istediği için alacağım. Bari bi işlevi olsun diye düşündüm. Anahtarlık tarzı şeylere baktım şimdi, güzel gözüküyorlar. Hem çanta süsü olarak da kullanılabilenleri de varmış. En azından isim yazan bir şey değil. Çok teşekkür ediyorum herkese. :)

7 eylül 2022 11:49

7. Makrome anahtarlık çok tercih ediliyor. Magnet gibi isim yazan şeyleri inanın hep çöpe attık. Çook yakınlarımızın olanları bir kutuda saklıyoruz. Makrome anahtarlığı bir süredir kendim yapıp satıyorum. Genelde nişan, sünnet ve bebek doğum günlerinde çok tercih ediliyor süslüm insanlarda kullanıyor çanta veya anahtarlıklarında :)

7 eylül 2022 13:41

8. hiçbir düğün, nişan, doğumgününde vs dağıtılan hediyeyi saklamam. bir süre sonra fazlalık geliyor atıyorum. ama üniversitedeyken karşılamada çalışmıştım güzel bir düğünde, onlar pirinç döküm bir kitap ayracı vermişlerdi, üzerinde de tarih baskısı vardı belli belirsiz. çok hoş vintage duran bir şey. onu hala kullanıyorum 2009'dan beri, üstelik benim tanıdığım birinin düğünü bile değildi.

7 eylül 2022 13:55

9. Üzerinde isim ve tarih yazan hediyeleri -çok yakınım olmadığı müddetçe- ben de gereksiz buluyorum. Şunlar verilebilir:

-Ucunda tohum olan kalemler

-kedi/köpek maması

-makrome anahtarlık

-skulent

-oda kokusu

-hoş kokulu bir mum

-Minik dekoratif kaseler(kimileri içine taki vs koyabiliyor)

Ve açıkçası bütçeniz kısıtlıysa ve sırf hediye olsun diye verecekseniz hiç gerek yok, ne kadar hoş ve şık olursa olsun GENELDE çöpe gidiyor. Bunun yerine nişanlınızla kendinize özel bir nişan hatırası yaptırabilirsiniz

7 eylül 2022 22:48