nişanlımin telefonunda mesaj yakaladım dün gece?

susluler dun onda kaldim. birlikte olduktan sonra duşa girdi ve bende bir dürtüyle telini karıştırdım o ara. ana ekran sifresine caktirmadan baktim .zaten sık sık degistirir. neyse bir actim baktim ki wpde bir numaraya mesaj yazmis. nonun hic biseyi gorunmuyo mesajlarda tek tik ta kalmis. karsidaki kisi bunu engellemis. zaten mesajlar 3 4 ay oncesine dayaniyo.o mesajlarda seni cok ozledim. yapma seni cok seviyorum, ne yapayim nolur bir kere sesini duyayim yazmis. sonra sms lerine baktim ayni numaradan sms olarakta mesaj atmis. iste engeli kaldir, bak telim ayse son kez diyorum kaldir su engeli konusalim vs. kizin adi ayse degil bu arada kizin adini yazmis. bu mesajlarda nisanliliktan once yazilmis. soka ugradim. instaya da bakcaktim firsat olmadi. hemen kapadim teli. cikti dustan hic bisey belli etmemeye calistim. simdi geldim eve susluler durum nedir ayrilayim mi sizce? yani karsidaki kisi bir bayan bakilirsa niye engeller ki bir insan.

1. Ya kizlar vallahi trol degilim. Keske ss alabilseydim de burda sizede atabilseydim. Ama hem kirlu hem telas hem uzuntu. Bilmiyorum ne yapacagim?

10 ekim 2021 14:50

2. A3 kiz onu engellemis. Cunku hic biseyi cikmadi wpde. Zaten sonra sms yazip engelini kaldirmasini istemis. Bilmiyorum aralarinda neler oldu, ne yasandi. Inkar edecegini dusunuyorum sorsam bile...

10 ekim 2021 14:52

3. Of gercekten hep ayni konu kabak tadi verdi artik. Basligi okur okumaz trol oldugunu anladim. Bu sefer dogru duzgun bi senaryo uydurmaya bile usenmissin. Cok kotuyum agliyorum demeyi de unutmussun.

10 ekim 2021 14:58

4. A5 peki hesap mi sorayim ne yapayim. Bir sey soylemeden mi bitireyim?

10 ekim 2021 14:58

5. Troll yeter artık hala hesap mı sorayım ayrilayim mi diye flash TV oyuncuları yapmacikligi ile yazıyorsun.

10 ekim 2021 15:14