nikâh yemeği yerine deprem bölgesine bağış?

süslüler merhaba. mart ayında nikâhım olacak. aileler bir yemek vermek istiyorlar ama çeşitli sebeplerden ötürü ben istemiyorum. yemek bütçesini deprem bölgesine göndermek istiyorum. çeşitli kurumların bağış karşılığı davetiye-nikah şekerleri var ancak deprem bölgesine yardım kuruluşlarında böyle bir uygulama bulamadım. sizce nasıl yapabilirim. bağışı kendimiz yapsak davetiyenin bir köşesine not düşsek olur mu acaba?

1. Kesinlikle harika. Ben adanadayim, dün biraz gezme imkanı buldum. Yemek veya başka bir eksik yok gibi görünüyor. Marketler de açık. Ama Hatay ve Kahramanmaraş çok çok kötü durumda. Tüm çalışma arkadaşlarım kurtarma çalışmasına gittiler. Durum çok çok kötü oralarda. Eğer mumkun olursa il ayırt ederek gönderin. Burda ihtiyaç yok. Hatta benim.bulundugum toplanma alanında dağıtılan battaniye ve yatakları arabalarının arkasına stoklayan serefsizler gördüm. Afad görevlisine söyledim, kamyonetinin arkasından 8 tane sünger yatak sayısız battaniye çıktı. Kovdular şerefsizi ama bu bir tanesi işte.

8 şubat 2023 11:49

2. Gordugumkadariyla koyler cok kotu durumda. Il merkezlerine nispeten ulasim daha kolay ama normal zamanda bile ulasimi zor olan yerler var. Mesela hatay cok dile geldi adiyaman olabilir. Aslinda cok fazla yardimlar gonderiliyor ama sanki belirli merkezlerde kaliyor gibi. Ben şu dakika hala ac susuz sogukta kalan insan olmasini kabullenemiyorum.

8 şubat 2023 11:52

3. Çok da güzel olur. Bu kadar özel gününüzün bütçesini buna harcamanız takdir edilecek bir davranış olur. Davetiyenizi dediğiniz gibi not düşerek yaptırabilirsiniz veya yemeği yapmadığını farklı bir kart ile de belirtebilirsiniz. Eğer aklınızda böyle bi şey varsa ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız ben de kart veya davetiye için size yardımcı olabilirim kayınpederim matbaacı eşim de ilgileniyor.

8 şubat 2023 11:53

4. süslü ahbap için:

zaten depreme kullanırlar diye düşünüyorum. siz not olarak ekletirsiniz ahbap'a yollanmıştır diye. ekstra da bağış yaparsınız. nikaha az zaman kalmış o yüzden böyle pratik olabilir.

8 şubat 2023 11:53

5. Anonim 4 süslü bana mesaj yoluyla ulaşabilir misin? İhtiyaç dahilinde sizinle iletişime geçmek isterim. Anonim 5 süslü teşekkür ederim size de.

Çok büyük bir bütçem olmayacak muhtemelen kalabalık bir yemek düşünmedik çünkü ama olduğu kadar.

8 şubat 2023 11:57

6. Ahbap'ın şuan davetiye basma işiyle uğraşmaya vakti olacağını sanmıyorum. O yüzden dışardan bi yerden halletsem daha iyi olacak sanırım

8 şubat 2023 11:59

7. onların anlaştığı baskıcılar vardır bence varsayımda bulunmayın. tasarımlar zaten hazır, seçeceksiniz sadece.

8 şubat 2023 12:14

8. Süslüm akut a da ulaşabilirsiniz. Ahbap ve akuta güveniyorum.

8 şubat 2023 17:17