nilperi şahinkayanın linç edilmesi?

twitterda sürekli nilperi şahinkayanın açıklama yaptığı videoyu alıntılayıp tweetler atan insanlar görüyorum. ne düşünüyorsunuz bu konuda? özet geçeyim olayı: nilperi arkadaşıyla çeşmeye yemeğe gidiyor. nilperinin arkadaşı, benim bir arkadaş var o da bizimle takılsın diyor fotoğraf falan çekiyorlar. bu arkadaş c. garipoğlunun kız kardeşi.

1. Ayrıca cinayet davasında bizzat yargılanmış amcanın çocuğunun sektördeki çoğu ünlüyle arkadaş olması, partilemesi ama o ünlülerin linç edilmemesi nilperinin linç de ilginç

4 ağustos 2023 15:05

2. Saçma sapan bir linç, suçun bireyselliği diye bir kavram var + kızla herhangi bir arkadaşlıkları yok bile tamamen sürü psikolojisiyle linç ediyorlar kadını

4 ağustos 2023 15:06

3. Kimse abin katil diye linc etmiyo ama bu garipoglu ailesi munevverim ölüm yıldönümünde acayip bi nisan partisi yapan, kizin öldüğü koltukta fotoğraf paylaşan tuhaf insanlar.

Bu kiz da o munevverin öldüğü koltukta gülerek poz veren birisi.

Böyle insanları bi zahmet toplumdan dislayalim yani.

4 ağustos 2023 15:09

4. Geçen senelerde münevverin öldürüldüğü koltukta ailecek kahkaha atıp poz vererek foto çekildiler ve bunu paylaştılar. Nasıl sürü psikolojisi olabilir bu Allah aşkına çok iğrenç.

4 ağustos 2023 15:11

5. Son cümlede *O ünlülerin linç edilmemesi ama nilperinin linç edilmesi de ilginç*yazacaktım klavyenin azizliğine uğramışım

4 ağustos 2023 15:11

6. Bence burak denizle yaşadığı dava süreci, nilperinin haklı olmasına rağmen sektörden cancellanması, burak denizin işlerine devam etmesi. Kadın oyunculardan bile doğru düzgün tepki gelmemesi vs vs bunlarla da alakalı bence. Kızı piyasadan silmeye çalıştıkları kötü bir pr gibi geliyor bana

4 ağustos 2023 15:14

7. Arkadaşının arkadaşı işte, bu kadının değil. Şeceresini mi soracaktı nereden bilsin nereden aklına gelsin. Gereksiz bir linç.

4 ağustos 2023 15:23

8. Burada asıl suçlu o kızı o ortama sokan melis midir nedir, o kız.

4 ağustos 2023 15:25

9. arkadaşlık etme kısmında nilperinin bence suçu yok ne alaka masaya başkası getirmiş sakineyi.

ama melis çatak garipoğlu ailesinden birkaç kişiyi takip ediyordu onları unflamış hep.

arkadaşlık konusunda bilemem ama ülkece hassas olduğumuz bi konuda attığı video pasif agresif. anlatmaya çalıştığı şey ok ama tavrı yanlış bence

4 ağustos 2023 15:44

10. hayat işte geçen hafta nilperiyi koruyorduk