herkesi bilemem ama siyah kaş beni daha sinirli gösteriyor, kaşımı açtıktan sonra herkes çok doğru bir karar verdiğimi söyledi ve daha ben bir şey demeden, çok yakıştığını belirttiler. bence de öyle
herkes sararticiyla açıyor ve o turunculuk çok belli oluyor. bence çoğu kişiye yakışmıyor zaten. koyu renk saç turuncu kaş sırıtıyor maalesef. ayrıca kapalılar arasında daha yaygın olduğunu farkettim.
Benim kaşım saçımdan daha koyu. Modaysa da bilmiyorum yıllardır ara ara açarım. Hiç tüy sarartici ile açmadım ve hiç turuncu olmadı. Gayet doğal şekilde rengi kırılıyor iki üç ton. Saç rengime uyum sağlıyor. Yüzüm de daha aydınlık görünüyor. Bir kas değiştirir mi o kadar valla değiştiriyor. Siz saçma sapan örnekler gormussunuz. Kimse anlamaz bile kaşını actigimi.
A5 sen nasıl/neyleaçıyorsun süslücüm kaşları nı?
süslü kaşımdan iki veya üç ton açık boyayla açıyorum. Küllü boya varsa elimde 7.1 yada 8.1 onunla. Yoksa normal kumral tonuyla da açıyorum. Turunculasma yasamadim pek ya şu an mesela yeni açtım bilmeyen anlamaz boyadığımı.
bende a5 gibi 7.1 ile açıyorum siyahı bir iki ton kırıyor ve turunculaşmıyor. saçım kahve, kaşım hem gür hem siyah. yüzüm biraz küçük olduğu için kaşlarım çok sırıtıyor suratıma bakınca herkesin gözü ilk oraya kayıyor. saç ve kaşın aynı tonlarda olmasına okeyim ama kaşın saçtan açık olmasını ben de beğenmiyorum çoğu kişide kötü duruyor. bu asyada çok yaygın herkesin saçlar simsiyah ama kaş bariz kumral.
a8 her markada aşağı yukarı aynı küllü kumral. ben evde olduğu için loreal veya natural balance ile açıyorum normal boya kadar bekletmenize gerek yok. 1 açıcı 2 boya ölçüsü kullanıyorum ilk denediğimde 10 dakika tutmuştum şuan 15i gördüğüm de oluyor (boya 15-20 dk beklemiş oluyor öncesinde annem saçıma sürdüğü için, beklediği için etkisi azalıyor) aşırı bir fark gerçekten olmuyor güneşte belli olacak kadar.
Peki süslülerim boyayla açtığınız kaşlarınız ortalama ne kadar duruyor o rengiyle. Kaç ayda bir yeniliyorsunuz boyayı?
a6 ben ben yüzümü sürekli yıkıyorum, kimyasal peeling uyguluyorum vs bunların boyayı etkilediğini düşünüyorum zaten 1-2 ton kırıyorum ben ondan ayda 1 yapıyorum
Benim saçım zaten bakir kizili ve kaşların rengi şaçtan daha çabuk soluyor. Ben de kaş kara olunca tuy sarartici ile açıyorum ve kızıl saçlarımla cok uyumlu duruyor