normal kan sayım testinde hamilelik çıkar mı ?

süslüler ben geçen ay ella kullanmıştım. demir ilacı kullandığım için geçen hafta rutin kontrolüm vardı kan sayım testi yapıldı.test sonucuma baktığımda beta hcg ibaresi yok. ama reglim 2 gün gecikti. hamile olmadığım için mi yazmıyor yoksa ayrı bir testle mi bakılıyor bu değere ?

1. beta hcg'nin gebelikle ilgili olduğunu biliyorsun, hani yoksa bakılmamıştır ve ayrıca bakılacaktır demek. bunun için cidden soru açmaya gerek var mı??

bazen kafamızı çalıştırmak bu kadar zor olmamalı yaa, en kötü "google reis" var

23 şubat 2024 12:32

2. Valla şu cahilliğiniz bana teyze cümleleri kurdurtuyor. Bu boku yemeye aklın kesiyor ama hamilelik testinin ayrıca istendiğine kesmiyor öyle mi? Saf mısın salak mı kızım?

23 şubat 2024 12:37

3. Köylü gibi öbüşme kız. Öğren hamilelik testi hangisi fln. Korun bir de.

23 şubat 2024 12:56

4. Teşekkür ederim anon 3. Ben kan sayımında hepsine bakılıyor sanıyordum. Doktora gebelik şüphem olduğunu da söylemiştim.  Anon 2 halt falan yediğim yok evliyim. Şu dönem kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum bu nedenle kullanmıştım ilacı.

23 şubat 2024 12:57

5. Testte yazmıyorsa bakılmamıştır, keşke ekleseymiş, ayrı bir satırda oluyor. Demedikçe de bakmazlar.

Ayrıca gidip baktırmanız gerekir, hayırlısı olsun. Bu aralar korunduğu halde gebe olan çok arkadaşım oldu. Benim de ödüm kopuyor, bir çocuk daha demek ayda 10-20k demek şu devirde.

23 şubat 2024 13:04

6. Teşekkür ederim a6. Süslü normalde çok dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadık prezervatif yırtılmış. Benim bir yakınımda doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı. Anlamadım her şey kalitesizleşti mi ne oldu

23 şubat 2024 14:27