nude atıp karşılığını alamayan var mı?

sevgilime içimden gelerek nude atıyordum ama baktım ki karşı taraftan fotoğraf bile gelmiyor. tamam kadın vücudu kadar estetik olamazsın ama ben de soğudum artık içimden gelmiyor. işini halledip gidiyormuş gibime geliyor. bu işler karşılıklı olur diye biliyorum yanılıyor muyum süslüler

1. forwarded.

15 mayıs 2021 02:44

2. a1 flört değiliz 5 yıllık sevgiliyiz

15 mayıs 2021 02:49

3. Bizde de başlarda bir süre böyleydi, ben çok seviyorum seksi fotoğraflar çekmeyi ve atmayı ama karşılık göremiyordum pek. Konuştum sonra böyle olmaz diye şimdi sevgilim benden çok video falan atıyor.

15 mayıs 2021 02:51

4. süslüm ben söylemesem onun da atacağı yok insan pazardan aldığı donunu indirip çekemez mi of çok sinirlendim

15 mayıs 2021 02:55

5. ıy ayrılın işte kör müsünüz? adam 31ini çekip kapatıyor iğrenç. sikilecek bir vücuttan başka bir şey değilsiniz onun için anlayamadınız mı?

15 mayıs 2021 09:39

6. a4 bu ne şiddet bu celal

15 mayıs 2021 09:48

7. içinde olduğunuz durumu görmüyor musunuz? daha ne olsun? gözün açılsın diyr yazdım

15 mayıs 2021 09:51

8. A3 +1 ben de cok seviyorum nude atmayı o an olmasa bile yakın bir zamanda o da karşılığını atıp beni tatmin etmeye çalışmalı. Bunu yapmıyordu ben ayarı verdim beni tatmin etmek zorundasın diye yapıyor artık onun da hoşuna gidiyor.

15 mayıs 2021 10:23

9. Benim erkek arkadaşım sevmiyor hiç o yüzden yorum yapamıyorum. Hatta bana sen bana atma ama ben sana çok istiyorsan atarım demişti

15 mayıs 2021 10:42

10. Sevgilim normal foto atınca bile tepki vermiyor ıdıdjdj boşver atma